Професионален производител за дизайн на мобилни магазини

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщане на склад в уникален! Ширината е 2,2 м, височината е 2,2 м, не може да се променя. Но дължината може да се промени като 3m, 4m, 5m, 6m. Можете да ни кажете дължината, която искате. Предимство: 1. Добро обслужване: Ние се отнасяме към клиентите като към приятел 2. Ница на външния вид: кратък и добър външен вид 3. ниска цена: повече комплекти повече previlig 4 ....

Информация за продукта

Открийте HUASHA, новаторска и вълнуваща концепция за превръщане на хранилището в уникален!

Ширината е 2,2 м, височината е 2,2 м, не може да се променя.

.jpg


Предимство:

1. Добро обслужване: Ние третираме клиентите като приятели

2. Хубав външен вид: Кратък и добър външен вид

3. Ниска цена: повече комплекти по-голяма

4. Обширна употреба: контейнер, съхранение и т.н.

Опаковка и доставка:

Контейнер за плосък пакет

22.png

Нашите сестри:

Ако имате свой собствен чертеж на сглобяем дом или някаква мисъл за него, моля свържете се с нас и ни разкажете какъв е вашият идеален дом. И тогава, ние ще използваме нашата професионална технология, за да ви сбъдне идеята.

Ако не разполагате със собствена рисунка, моля, кажете ми 1.Колко квадратни метра сглобяеми къщи искате? 2.Какъв вид материали са ви харесва? И други подробности изисквания. Ние ще използваме нашия опит ви даде съвет.

Приемаме метода на плащане: T / T, L / C, D / A, D / P, O / A, DES, DEQ, DDU, DDP, ESCROW.


HUASHA се занимава с ниски разходи малки преносими изолирани сгъваеми контейнери за съхранение на контейнери за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.

HUASHA се занимава с професионален производител мобилен дизайн магазин за над 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниска цена и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: професионален производител на мобилен магазин дизайн, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също