Flat-пакет Миниатюрни Movable Къща за съхранение склад

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщането на складовата къща в уникална! Ширината е 2,2 м, височината е 2,2 м, тя не може да бъде променена. Но дължината може да се промени като 3m, 4m, 5m, 6m. Можете да ни кажете дължината, която искате Предимство: 1. Добро обслужване: Ние се отнасяме към клиентите като приятел 2. Ница Аперънс: Кратък и добър външен вид 3. Ниска цена: повече определя повече previlig 4 ....

Информация за продукта

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщането на складовата къща в уникална!

Ширината е 2,2 м, височината е 2,2 м, не може да бъде променена.

Но дължината може да се промени като 3m, 4m, 5m, 6m. Можете да ни кажете дължината, която искате

Предимство:

1. Добро обслужване: Ние се отнасяме към клиентите като приятел

2. Ница Аперант: Кратък и добър външен вид

3. Ниска цена: повече настройки повече previlig

4. Обширна употреба: контейнер, склад и т.н.

Опаковане и доставка:

Контейнер за съхраняване на плоски опаковки

22.png

Нашите serives:

Ако имате свой собствен чертеж от домофонна дограма или имате някакви мисли за това, моля свържете се с нас и ни кажете какво е вашият идеален дом. И тогава ще използваме нашата професионална технология, за да накараме идеята да се сбъдне.

Ако нямате своя собствена рисунка, моля, кажете ми 1.Как много квадратни метра от сглобяемата къща искате ли? 2.Какви видове материали ви харесва? За какво ще се използва къщата? И други изисквания за подробности.Ние ще използваме нашия опит да ви даде съвети.

Приемаме начина на плащане: T / T, L / C, D / A, D / P, O / A, DES, DEQ, DDU, DDP, ESCROW.


HUASHA се занимава с ниски разходи малки портативни изолирани сгъваеми контейнери за съхранение на контейнери за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.

HUASHA се занимава с плоски пакет миниатюрни подвижна къща за съхранение склад за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: Плоски пакет миниатюрни подвижна къща за съхранение склад, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like