Огнезащитно и водоустойчив плосък пакет преносим съхранение контейнери за продажба

Ширината е 2,2 m, височината е 2,2 м, тя може да ' т се променя. Но дължината може да се променя като 3m, 4m, 5m, 6m. Можете да ни кажете продължителността искате предимство: 1. добро обслужване: Ние разглеждаме клиенти като приятел 2. Хубав външен вид: Кратък и добър външен вид 3. Ниска цена: още определя повече previlig 4...

Информация за продукта

Ширината е 2,2 m, височината е 2,2 м, то canand #39; т се променя.

Но дължината може да се променя като 3m, 4m, 5m, 6m. Можете да ни кажете дължината, която искате

Предимство:

1. добро обслужване: Ние разглеждаме клиенти като приятел

2. приятен външен вид: Кратък и добър външен вид

3. ниска цена: още определя повече previlig

4. широката употреба: контейнер, съхранение и т. н.

Опаковане и доставка:

Плосък пакет контейнер за съхранение

Нашите serives:

Ако имате свой собствен чертеж на панелните дом, или всяка мисъл за него, моля свържете се с нас и ни кажете за какво е вашия идеален дом. И тогава, ние ще използваме нашите професионални технология да ви идеята да се сбъдне.

Ако нямате свой собствен рисунка, моля кажете ми 1. колко много квадратен метър на сглобяема къща са искате? 2. Какви видове материали са искали? Какво ще бъде къщата използва? И други изисквания за подробности. Ние ще използваме нашия опит ви даде съвет.

Ние приемаме плащане метод: T / T, L/C, D/A D/P, О/А, DES, DEQ, DDU, DDP, ЕСКРОУ.


HUASHA се е занимавал в огнеупорни и водоустойчиви плосък пакет преносим съхранение контейнери за продажба за над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: огнезащитно и водоустойчив плосък пакет преносим съхранение контейнери за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също