Малка ваканционен дом за продажба

HUASHA се занимава с лесен монтаж на предварително инсталирана сглобяема модерна малка къща за над 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се погрижат за изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и ...

Информация за продукта

HUASHA се занимава с лесен монтаж на предварително инсталирана сглобяема модерна малка къща за над 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.


Нашите сглобяеми къщи включват леки стоманени сглобяеми къщи и стоманени конструкции.

Те се използват широко в временни офиси и общежития, работилници, складове, халета за разбъркване, кола, кабини за наблюдение и вили. Те са в полза на лесно и бързо да се съберат и разглобяват, екологично чисти, огнеупорни, лекота и удобство за преместване. Предлагаме икономичен стил, стандартен стил и луксозен стил за Вашия избор и приветстваме вашите собствени проекти и изисквания. Освен това, ние предлагаме и стоманени линии стил С, цветни стоманени листове и гофрирани листове.

Всички материали са сглобяеми, лесни за монтаж и демонтаж, водоустойчиви и огнеупорни, с дълъг живот. Икономична и екологична защита.

Въведение:
20 квадратни метра лесна инсталация вила е един от новите продукти на Huasha. Ние сме професионален производител на сглобяеми вила в Китай. Ако имате нужда от някой от нашите продукти, моля свържете се с нас!

 

Спецификация: Вила с 20 квадратни метра лесна инсталация

Не Име на част Материал
1. покрив Цветни метални сандвич плочки
2. варова Цветен метален сандвич панел (50 мм)
3. врата Цветна стоманена врата от сандвич панел
4. прозорец Прозорец от пластмасова стомана с мустаци
5. за подова настилка Подови плочки или laV-012minate подови настилки (могат да бъдат избрани от клиентите)


Забележка : дебелината на цветно-стоманен сандвич панел може да бъде избран от клиентите

Употреба : тази къща се използва широко за настаняване, вила и др.

Опаковане и доставка

 

QQ20141021140108.jpg

информация за компанията

Професионална фабрика за фабрики, основана през 2004 година


Общата площ е около 8000 м2


Брой на служителите около 70.


Експортно ориентирано завод

.jpg


HUASHA се занимава с малка ваканционна къща за продажба за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: Prefab малка ваканционна къща за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също