Преносими и Affordables дизайни бързо инсталирани мобилни къща

HUASHA е ангажирана в лесно инсталиране предварително създадени сглобяеми модерна малка къща за повече от 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се погрижат за изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага...

Информация за продукта

HUASHA е ангажирана в лесно инсталиране предварително създадени сглобяеми модерна малка къща за повече от 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Всички материали са сглобяеми, лесни за инсталиране и строения, водоустойчив и огнеупорен, дълга продължителност на живота. Икономически и защитата на околната среда.

 

  

Въведение:
20 квадратни метра лесни инсталиране Вила е един от Huasha на нови продукти. Ние сме професионален производител на сглобяеми вила в Китай. Ако имате нужда от някой от нашите продукти, моля свържете се с нас!

 


 

Опаковка & доставка

  

QQ20141021140108.jpg

 

Фирмена информация

Професионални сглобяеми къща манифактура, основана през 2004 г.


Общата разгъната застроена площ около 8000m 2


Брой на заетите лица около 70.


Експортно ориентирани фабрика

 

.jpg 


HUASHA се е занимавал в преносим и affordables дизайн бързо инсталирани мобилни къща за повече от 20 години, и ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.
Hot Tags: Преносим и affordables дизайн, бързо инсталирали мобилна къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like