Най-добра цена контейнер къща Доставка склад

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщането на сглобяемата къща в уникална! За вида на продукта За Материали Цялата къща използва поцинкована лека стоманена конструкция, анти-ръжда, антикорозионна. Материалът за плочи е 75 мм EPS сандвич панел, предлагаме сертификат за плочки, съдържащ здравина на таблото, огнеустойчивост и огнеустойчивост. PVC ...

Информация за продукта

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщането на сглобяемата къща в уникална!

Относно външния вид на продукта

4.jpg

За Материали

Цялата къща използва поцинкована стоманена конструкция, анти-ръжда, антикорозия.

Материалът за плочи е 75 мм EPS сандвич панел, предлагаме сертификат за плочки, съдържащ здравина на таблото, огнеустойчивост и огнеустойчивост.

PVC покритие на външните стени на къщите имат няколко цвята по желание, направете къщата изглежда от дърво, подът е направен от водоустойчива пластмасова дъска на коридора.

Използвайте цветни каменни метални покриви, водоустойчиви и красиви.

План на етажа

Тази сглобяема модулна къща включва 2 спални, баня, кухня, хол, таван и коридори. Таванът може да се използва за съхраняване, вътрешността на корпуса може да се променя според изискванията на клиента.

Опаковане и доставка

Нашият редовен начин на опаковане е модул точки.

Ако клиентът се нуждае от допълнителна опаковка от дървена рамка, трябва да плати допълнителната такса за опаковане.

ЧЗВ

1 .. Q. Имате ли сертификат? Дали вашият продукт отговаря на стандарта на страната ни?

А. Да, ние можем да предоставим ISO сертификати, протоколи от тестове, SGS сертификати като ваши документи за поддръжка. Можете любезно да ни кажете за стандартите на Вашата страна и ние можем да се постараем да отговорим на Вашите стандарти.

2.Q.Ако поръчаме повече от нашия капацитет, как да организираме доставката?

A. Произвеждаме по поръчка, но ще спестим всякакви усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.

3.Q.This време ние ще купи 1 комплект за проверка на качеството и да бъдат поставени за шоу. За дългосрочно сътрудничество, вашата компания ще ни предлага конкурентна цена?

A. Това е голяма чест да има дългосрочно сътрудничество с вас, ние ще ви даде най-конкурентната цена.

4.Q.За да импортирате продуктите си, какви са необходимите документи за импортиране?

А.Имате нужда от документите за клиентите, като пакетен списък, търговска фактура, договор и нещо подобно, когато вземете стоките от пристанищата, ще ви изпратим всички свързани документи.

Ние можем да проектираме според вашата мечтана къща, да направим вашите мечти реалност.

Повече рисунки, 3 d фигура, снимка, моля свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.HUASHA се занимава с лесно разглобяване на подвижни готови сглобяеми сглобяеми къщи за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.

HUASHA е бил ангажиран в най-добрия цена контейнер къща къща фабрика за над 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: Най-добрата цена контейнер къща фабрика склад, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like