Начало > Новини > Съдържание

Сглобяеми къща шевове

Sep 30, 2017

Сглобяеми къща шевове

Днешните сглобяеми къщи имат различни цели, най-често използваните като временни жилища и офис, без значение какъв вид на употреба за сглобяеми къщи са не по-малко, в сравнение с традиционната употреба на традиционни къщи имат много предимства, следните Вземи го като временни жилища като пример.

Сглобяеми къщи са обикновено плетено, така че това е обикновено по-компактен, но вътрешният модел е все още толкова елегантен и щедри, главно за да видите как да подредите дома си услуги и така нататък, като Телевизор, диван, гардероб, легло и т.н. е, как да подредите , организира разумни, ще има много пространство, тогава е налице когато проектирате как да подредите ролята на всяка стая, като стаята е кухнята е спалня всекидневна, дизайн и т.н., ще е пълен с похвали, разумни оформление дизайн ще донесе различни ЕФР и др, така че, стига да е гарантирано качеството на сглобяема къща къщата му дизайн е в съответствие с вашите желания, това е няма нужда да се притеснявате за този проблем, при използването на, защото сглобяема къща е шевове къщата, така че се движат по-удобно , така че ако ви трябва да се движат на специалните лесно, може да бъде разделена всяка кутия да се движат, без да се налага да се изнесат от дома услуги, опазване на околната среда е също много господстващо положение, то могат да бъдат рециклирани, така разходите и околната среда са били потвърди.

Сега на недвижими имоти след непрекъснати иновации и развитие, в някога-промяна, независимо дали това е неговата вътрешна структура или използването на предимствата, които са стъпка по стъпка утвърждаване приета, като, това е сглобяеми стойността на жилищата, бъдещата пазарна стойност е неизмерима.

Ние сме сега живеещи в храна и облекло среда, но включително Китай също използват много страни, много области на хора имат няма стабилна къща да живеем, не само бедността, но също така и с трудностите, причинени от природни бедствия, тези места са склонни да имат контейнер къща. Стандартен контейнер

Първо, на контейнера готови единица модул за временно строителство да предостави най-проста и надеждна, и може да бъде масово производство на грапав изграждането на основните оформлението на единицата.

Второ контейнерите могат да бъдат използвани, доколкото е възможно. Ще бъде възстановен при приключване на временно строителство на жителите да се завърне в родния си град, контейнера да все още се върнете към терминала за товари, това е фундаментално няма отпадъци на ресурси, не се разглежда временен изграждане на изоставени, рециклиране на отпадъчни материали, предизвикана от унищожаването на тази критична стойност. Следователно този метод за премахване на контейнера инсталация и транспортни разходи, временно строителство на основното тяло на оформлението на цената е почти нула.

Трето, размерът на спецификациите на един и същ контейнер. В резултат на международни правилното функциониране на мащаба на Индустриален транспорт, четирите ъгли са висящи части, така че всички на международната общност да осигури изграждането на повдигане на технология и оборудване може временно да бъде построен в след бедствията строителния процес, без необходимостта от разработване на подходящи правила и оборудване поддръжка, газта строителство на ключови научни изследвания и развитие процес.