Начало > Новини > Съдържание

Сглобяеми къща живот контейнер

Sep 14, 2017

Сглобяеми къща живеят контейнер

Многократна употреба на контейнери

Когато споменах миниван контейнера, която мисля, че бих искал да кажа, че контейнерът се използва за експедиране, сушата транспорт, въздушен транспорт и т. н. В противен случай това, което искам да кажа е, че тя няма нищо общо с транспорт.

Контейнерът се използва за транспорт, който знаех много добре, но на контейнера къщи са били признати само миналата година. Това, което знам, че първо не е обикновен контейнер дейност стаята, но на контейнер къща Вила тип; След период на разбирателство не виждам бъдещето на вътрешния контейнер къщи, въпреки че съм на копнеж за нея. По-късно обърнах внимание към самия контейнер и научих за вида на контейнерите и така нататък. И има много интересни неща случва, всичко за контейнера.

Универсалността на контейнера е не в транспорта, но в живот, съхранение, и т.н., които са в категорията на контейнера. Не мога да го класифицира ясно. Използване на контейнери в тези места показва своята широка употреба; Мисля, че ние просто ще ходиш по улицата. Аз просто ще кажа няколко неща. Може би ще започнем с няколко неща.

Контейнер дейност стаята и народна контейнер на строителния участък, мисля, че ние не трябва да бъде непознати. Бях виждал работата палатки преди, и сега мнозина са били заменени. Службата на полицията от страна на пътя, мисля, че променя контейнера, както и крайпътните обществени тоалетни. Нека помислим за улицата магазин. Има контейнер прекалено? Аз няма да говоря за това вече. Мисля, че току-що каза една малка част от контейнера.

Контейнер скочи от транспортна система и не означава, че то ще има нищо общо с него. Ние видяхме, че той е многофункционален контейнер. Контейнер къща вили, контейнер къща seaview стая от този вид на човек е вероятно няма такова лечение и аз не вярвам, че те са съставени от контейнерите за отпадъци, е вероятно да бъде нов контейнер, тъй като такъв струва самата е сравнително високо; В допълнение не забравяйте, лукс на техните собствени, как те могат да не получат ежедневна поддръжка?

За ежедневна поддръжка на един контейнер, направете го, или не не достигне до зона, бих искал да има свои собствени причини, като се има предвид различни фактори, може да не importune какво, но аз просто искам да кажа: как сте за него, тя трябва да бъде как да ви!