Начало > Новини > Съдържание

Сглобяеми къща инсталацията е бързо и лесно

Jul 28, 2017

Сглобяеми къща инсталацията е бързо и лесно

Леки стоманени композитен корпус с инсталирането на бързо и лесно, за многократна употреба, екологично чисти и ефективни, по-рентабилни функции, широк

Широко използван в временен строеж, изложба, туристическа зона хотела и вила, Жилищна помощ при бедствия, поле работно място

И военната област, може да се използва като Конферентна зала, офис, столове, общежития, киоски, фабрики, бани и т. н.

Характерните черти са, както следва:

1, използването на болтове да се свърже дейността на силна сменяеми миграция преструктуриране повече от 10 пъти, на цялостния живот на около 10 години.

2, общи, производството на инсталацията период е кратък, в процеса на разглобяване стандартът може да се основава на нуждите на клиентите и след това когато оборот не може да промени на оригиналния материал на всяко лято за намаляване или увеличаване на броя на стаите.

3, цената е разумна, еднократни инвестиции, повторна употреба стойност е висока, използването на ниска цена

4, използването на широк диапазон, могат да бъдат приложени на строителната площадка на общежитието, училищни общежития, поле работно място, спешен подслон, пространство, временно строителство и всички видове покривни плюс слой.

Първо на всички, тъй като потребителят трябва да се съобразят с използването на стандарти за леки стоманени стая може да не произволно промяна на структурата на къщата, за да не премахне всички компоненти, болт, не трябва да увеличите или намалите стената. Ако наистина искате да промените, е най-добре да се свържете с производителите на поправяне, така че повече сигурност.

Като временен представител на един от временното използване на леки стоманени стая трябва да обърне внимание на използването на подходящи поддръжка инструкции. Тук нека от сглобяеми жилища за да въведе светлина стомана стая инструкции за поддръжка.

1. тел оформление трябва да бъдат разумни, лека стомана поток на цялата структура на стоманената конструкция, потребителя оформлението на Оборудване електроосветително, проводници, не може да бъде вързан директно към стоманената конструкция, трябва да се създаде линия или trunking изолация инсталиране, така че като за да избегнете електрически удар.

2. редовна поддръжка, лека стоманена конструкция трябва да бъде 1-2 години в поддържането на боя веднъж, да удължи живота на този продукт и поддържа красива.

Закупуването на леки стоманени стая е същата, но използването на последния ефект зависи от потребителя да запазят своите собствени, основна поддръжка, за да може да удължи живота му услуга.

1, едностранен наклон цвят стомана бунгало, едностранен наклон цвят сглобяема стоманена сграда

2, двоен наклон цвят стомана къщичка, двоен наклон цвят стоманена сграда

3, четири наклон пет Ридж цвят стомана къща, четири наклон пет ridge цвят стоманена сграда

4, едностранен наклон комбинация от къща, един склон модулни сграда

5, двоен наклон комбинация от къща, двоен наклон комбинация сграда

6, четири наклон пет Ридж комбинация къща, четири наклон пет ridge комбинация сграда

7, едностранен наклон емблема изпратени цвят стомана къщичка, едностранен наклон емблема изпратени цвят стоманена сграда

8, двойно наклон емблема изпратени цвят стомана къщичка, двойна наклон емблема изпратени цвят стоманена сграда

9, метални издълбани съвет къщичка, метал издълбани съвет сграда

10, фиксирани контейнер, сгъваеми контейнери (включително къща, сграда)

11, мобилни охрана (със стайлинг)