Начало > Новини > Съдържание

Монголски шатян на юрта

Jan 18, 2017

Описание на продукта


Монголска шатра за юргани
Придобили серия технологии на юрти, като приемат добри съвети от всички квартали, усвояване на старите craftworks на монголски чрез години на практика ... Юрти имат не само традиционните характеристики, но и модерен стил. Основните продукти са Ecotype yurts и луксозни алуминиеви сплави.

1. Yurt палатка Рамка материали
Луксозни алуминиеви сплави: Различни от традиционните юрти, изработени от специални материали от алуминиева сплав, PVC пламъчно устойчив материал, инженерни пластмасови материали и материали за запазване на топлината.
Екотипните йрти са изработени от бамбукови ивици, които са компактни, зелени и дунапренени, лакирани. Тя се състои от 18 части, като стени Deepings / свързване фитинги / стои ленти / чехли / clearstory / прозорец на вратата и така нататък. Обвивката включва: Вътрешна украсена кърпа, топло усещане, водонепромокаемо платно и външно декорирана кърпа. Цветът е бял, при някои печат в национални пера.

2. Yurt стенни материали
Калъпите включват вътрешна украсена плат, топъл филц, водонепроницаемо платно и външно декорирана кърпа, която е предимно бяла с някои картини в национални пера, така че да може да се постигне водоустойчивост, запазване на топлината, устойчивост на вятър.
Нашите йрти могат да носят тежест от около 200 кг, да постигнат устойчивост на вятър от степен 8-10, и да се използват толкова дълго, колкото повече от 10 години.