Начало > Новини > Съдържание

Леки стоманени къщи с дървена конструкция показващи разнообразието

Aug 25, 2017

Лека стомана оформям къщи показващи разнообразието

Лека стоманена рамка жилища приложения и какво: лека стоманена рамка жилища се превърна в центъра на вниманието, това не е само в строителната индустрия диверсифицирани, но също и решаване на жилищни проблеми в много области. Какво е предимството на вземане леки стоманени къщи толкова популярен?

Лека стоманена рамка жилища е нов тип дейности на стаята продукти, използването на стомана, сандвич панели и други материали чрез поредица от стандартен процес рафинирани, в сравнение с други дейности на продукта да бъде по-трайни, по-екологично приятелски и спестяване на енергия, така че хората могат да имат по-добра наслада. В момента повечето от леки стоманени къщи с дървена конструкция се използват в строителния обект, да предоставят на работниците с колективно спални, кухни, тоалетни и други различни употреби на временни жилища, така че работниците могат да имат по-добра жизнена среда, живеещи по- мир на ум, може да бъде по-добър живот и почивка, има по-добър дух да отговорят на предизвикателствата на работа. Голям брой приложения на лека стоманена рамка жилища позволява на повече хора към достъп и разбере светлината стоманена рамка, жилища продукти, леки стоманени къщи са все повече и повече разбиране, можете по-добре да разберат предимствата на светлина стомана рамка жилища. Така че ще има по-различни индустрии, хората избират да използват лека стоманена рамка жилища продукти, които могат да се използват на повече места да играе повече на ролята, като контейнер хотели, контейнер къщи, контейнер хотели и повече луксозни high-end лека стоманена рамка жилища продукти, появата на по-модерни, по-луксозна обстановка, стил, по-диверсифицирани, персонализирани, за да отговарят на изискванията на различните групи от хора, за повече хора да осигури широка гама от продукти за жилища на лека стоманена рамка.

Лека стоманена рамка, жилищата на най-редките предимство е с висока степен на пластичност, след завършването на търговски жилища няма да бъде променен, лека стоманена рамка жилища не е същата, по всяко време, навсякъде защото на промените.

1, ако сте защото домашната мрежа жилища площ е малка, за разширяване на жизнено пространство, изграждането на дейностите на изискванията за поверителност на високо ниво може да изберете долната изолация съвет покрив, ПВЦ дограма, плюс изолация стена за околните продукти за поддръжка. Такива продукти не са стриктно в смисъл на зимната, но цената е ниска, икономично и практично. Недостатък е лошо осветление, вентилация, като цяло. Като добавянето на капандурите ще имат по-голямо подобрение.

2, ако сте построили залата цвят плоча дейност е основно за зимни цветя и трева, се изисква да имат добра стая за вентилация, подходящи слънце, трябва да използвате пластмасовия прозорец за околните поддръжка, стъклен покрив и отвори по-голяма оберлихт Заседателна зала на дейност. Този вид дейност цени са по-ниски, но лятото вътрешната температура е висока, за да конфигурирате слънцезащитни щори.

3, ако вашата жилищна площ е по-голям, особено Вила клас сграда, вашата цвят борда дейност стая се използва главно за зимен отдих, Фитнес, цвете, и т.н., трябва да изберете покрива може да бъде преместен да отворите залата като цяло мобилни цвят табела дейност. Този вид дейност стая няма да изолация съвет клас цвят табела дейност стая светлина е лошо, твърда светлина покрив тип дейност стая лято закрит висока температура въпрос.