Начало > Новини > Съдържание

Леки стоманени рамкови къщи Основни предимства

Jul 13, 2017

Леки стоманени рамки къщи основни предимства

Леките къщи от стоманена конструкция имат шест основни предимства:

Леки стоманени конструкции жилищни продукти в своя жизнен цикъл, ефективността на използването на енергия е все още относително висока, краят на продукта в използването на разрушаване все още е голям брой материали и части могат да бъдат рециклирани, а не да произвеждат голям брой На строителни отпадъци, лека метална конструкция Методи на жилищното производство, за да направят строителния процес и крайния продукт по-екологосъобразни, по-рационално използване на ресурсите.

Тя може да спести ресурси за опазване на околната среда, но и страната да насърчава изграждането на промишлени и жилищни индустриализация проекта изграждане на основната национална политика. Лек стомана структура жилища е зелена сграда структура система, в насърчаването на зелена сграда, зелен дизайн и зелено строителство в същото време на сградата система, структурна система, строителна техника, появата му ще бъде в тенденциите на Китай строителната индустрия. Първо, устойчивите екологични сили. Устойчивостта е една от най-очевидните модулни жилища в сравнение с традиционното жилищно строителство. Концентрираното производство в строителния процес също прави потреблението на енергия в сградата по-ниско от традиционния ръчен режим. Индустриализираното производство променя начина на втвърдяване на бетоновите компоненти и реализира рециклирането на водата за опазване. Централизираното производство на фабриката намалява загубата на строителния материал. Изграждането на пътя за намаляване загубата на строителни материали; В сравнение с традиционните строителни методи, до голяма степен намаляват производството на строителни отпадъци, отвеждане на строителни отпадъци, смущения в строителството, вредни газове и прахови емисии.

Второ, предимствата за пестене на енергия. Модулната конструкция на сградата, използвайки разумно съотношение на прозоречните стени, структурата на облицовката, използвайки висококачествени композитни стенни панели, изолирани от термичния мост, отколкото съществуващата подобна консумация на енергия от стоманобетонна структура е значително намалена. Тъй като сглобяемите стенни панели имат висока плътност, високи показатели за топлинна инерция, изолацията, звукоизолационните качества също са добри, нейните енергоспестяващи цели за постигане на повече от 65% енергоспестяващи изисквания и четири стъпки за разработването на енергийни изисквания. В същото време модулната жилищна конструкция може да се комбинира в разнообразна архитектурна равнина и фасадна форма, приятна за обитаване на хора, офис и така осигурява много удобна човешка среда.

Трето, предимствата на сеизмичното представяне. Структурата на стоманобетонния модул структурата на жилищните сгради обикновено използва стоманена рамка или стоманена рамка - поддържаща структура. При високи сгради използването на енергоспестяваща структура на структурата за подпомагане на ударите, високата структурна мощност на стоманата, доброто издърпване и връзката на възела е надеждна, дори и при въздействието на голямо земетресение може да бъде постигната и чрез общата поддръжка Могат да продължат да използват целите на изпълнението, Сеизмичните му показатели са много по-високи от тези на насипната или сглобена стоманобетонна конструкция, за да се гарантира безопасността на хората и живота.

Четвърто, анти-изтичане и шумоизолация и други физически свойства на сградите предимства. В резултат на използването на висококачествени композитни стенни панели и има добра еластичност, могат да бъдат добре приспособени към цялостната структура поради разнообразната деформация, предизвикана от различното натоварване, за да се гарантира, че външните стени не се пукат; За шевове в допълнение към уплътнителя Освен това в задната страна на индуцирания воден отвор, така че да може да настъпи просмукване при просмукване на вода, предизвикано от водния отвор, за да се гарантира, че водонепропускливата структура на изискванията на плика, банята с Добри водни бариера свойства на гъвкави материали, сложи край на феномена на изтичане, За да се създаде удобна и чиста баня.

Пето, предимствата на строителната ефективност и качеството на строителството. Тъй като повече от 95% от модулите работят във фабриката за цялостно, не сезонно или екологично въздействие и производството и монтажа на модулните елементи са завършени в производствената линия, висока степен на механизация, висока ефективност, използване на механични В съответствие с релевантния опит на Обединеното кралство и Съединените щати, 10 000 квадратни метра високи стоманобетонни конструкции жилищна сграда в сцена само един кран и повече от 10 работници в рамките на 4 месеца, за да завършите инсталацията; И обикновена стоманобетонна конструкция на циментова замазка Цикълът обикновено е повече от 1 година и половина, дори ако използването на греди, колони, плочи, монтаж или големи строителни площадки също се нуждае от повече от 1 година. За разлика от това, конструкцията на стоманения строителен модул скорост, отколкото горепосочените два метода на строителство бяха увеличени два до три пъти, можем да видим, ефективността на строителството е безпрецедентна. В допълнение, модулите са вградени в завода, включително стоманена обработка, заваръчна рамка, сглобяеми стенни панели и електрическа водопроводна инсталация в производствената линия на фабриката, висока точност и ефективен контрол на качеството, поради което изграждането на модулна конструкция Качеството е Много по-висока от обикновената строителна площадка на откритата конструкция.

Шесто, спаси материала и намали цената на предимствата. Стоманен структурен модул, изграждащ висока степен на стандартизация, намаляване на потреблението на материали, скрап в цеха, лесен за рециклиране, за да се избегне феноменът на строителните отпадъци от обикновените стоманени конструкции. Като се има предвид използването на промишлени отпадъци. Въпреки че конструкцията на стоманена конструкция е малко по-висока от тази на обикновената стоманобетонна конструкция, разходите за изграждане са високи, но структурата е лека, което намалява разходите за основна обработка, а рециклируемите материали се използват повече за намаляване на отпадъците от сурови материали. Да се съкрати строителният период, да се намали строителният персонал на обекта, да се намалят строителните разходи, капиталът да се върне бързо. Чрез изчерпателно сравнение, разходите за строителство могат да бъдат плоски с обикновена стоманобетонна структура на сградата, е икономически разумно.