Начало > Новини > Съдържание

Лека стоманена рамка къщи зелен концепция

Jul 28, 2017

Леки стоманени къщи зелен концепция

В сравнение с други продукти за жилища на лека стоманена рамка и тухла и бетонови конструкции къщи, битови контейнери има големи предимства. Първият е гъвкавост, на живите контейнер може да се движи като цяло, без разрушаване, можете по-добре да запазите целостта на контейнер контейнер продукти.

Екологичната защита битови контейнери, придържайки се към концепцията за зелени, рядко се произвеждат строителни отпадъци, можете по-добре да защитите околната среда. В чужди страни, битови контейнери отдавна са широко използвани, първо защото жителите на контейнера евтини, за тези, които нямат защита на живота. По-късно, защото предимствата на битови контейнери видни, повечето хора приемат, като магазин, склад, или построен глоба Вила. В допълнение, живите контейнери обикновено са заварени заедно, използването на стомана да се направи рамката структурата е по-силен, може да издържи по-голям натиск и въздействие, по-добре могат да издържат на Тайфуните, земетресения и други природни бедствия.

Жилища могат да се наемат да купуват, клиентите могат да избират да купуват или наемете живо контейнер продукти, по-гъвкав начин, потребителите могат да имат повече възможности за избор. Контейнер леки стоманени къщи с дървена конструкция са обикновено заваръчна конструкция, стоманени заварени връзката от рамки, като контейнер лека стоманена рамка жилища структура е по-плътна, могат да издържат на по-голямо налягане и шок, по-добре могат да издържат тайфуни, земетресения и други природни бедствия въздействие, така че хората могат да живеят повече спокойствие и комфорт. В момента на контейнера лека стоманена рамка жилища според различните видове могат да бъдат разделени бял връх бяла кутия, желязо бяла кутия и желязо кутия три различни вида, тези три различни типа контейнер лека стоманена рамка, цените на жилищата са различни, Качество и производителност празнина.

В текущата употреба на временен стая за да видите използването на лека стоманена рамка жилища е най-широко използваните в много аспекти и индустрия има широк спектър от дейности в Анхуей използването на заседателна зала, но с някои от използването на лека стоманена рамка, неправилното и th д липса на норми при изграждането, но също така доведе до много лека стоманена рамка жилище там са някои скрити опасности, което ни често по интернет може да се види на лека стоманена рамка прави жилищни пожар. За тази цел, но също и за регулиране на лека стоманена рамка, жилища на пазара, за защита на безопасната употреба на лека стоманена рамка жилища, доколкото е възможно да се избегне появата на пожар и други събития ние също така специално за тези аспекти представи някои изгледи.

Първо лека стоманена рамка жилища избор, опитайте се да изберете по-добре огнезащитни строителни материали като минерална вата цвят плоча, полиуретанови цвят плоча и т. н.

Последвано от изграждане на лека стоманена рамка жилища трябва да бъде строго Анхуей дейности заседателна зала съгласно архитектурен дизайн на нормите за безопасност Пожарна, съответстващи на дизайна, както и лечение на съответните мерки. За да се улесни сигурни и надеждни жилищни.

В допълнение броят на лека стоманена рамка къщи до два процента, максималната допустима дължина на огъня между дяла 60 метра.

И инсталирането на леки стоманени къщи трябва да се инсталира от производителите на редовен, не намери липсата на подходящо доказателство за екипа на конструкцията, така че безопасността на лека стоманена рамка жилища не може да бъде напълно гарантирана.