Начало > Новини > Съдържание

Леки стоманени къщи добро запечатване изпълнение

Oct 18, 2017

Леки стоманени къщи с дървена конструкция добро запечатване изпълнение

Предимства на леки стоманени къщи:

Първо, лесни за транспортиране, особено за честа подмяна на строителни единици;

Второ, трайни, всички състои от стомана, със силна анти-сеизмични, против деформация способност;

Трето запечатване изпълнение е добро, строги производствения процес, така че тази дейност стая има добър водонепроницаем;

Четвърто, залата дейност въз основа на стандартни стоманено шаси по-горе, може да извлече много на комбинация от пространство. Например конферентни зали, спални, кухни, тоалетни и т. н. Стандартна ширина на 2,4 метра, височина 2.2 м, дължината на 4 метра до 12 метра.

5, лесен демонтаж, горен изпълнение, стабилни и плътни, добър удар изпълнение, водоустойчив огън антикорозионни, светлина тегло. Жилища за цялостната структура, има рамки, стената за стоманена плоча, налични фурнир, общата миграция, на експлоатация на до 20 години. Да се осигури безопасността на хола, ние първо трябва да потвърдите, че изграждането на използването на лека стоманена рамка жилища трябва да отговарят на здравина и стабилност изисквания да се гарантира, че структурата е безопасно и силна защита тайфун, проливни дъждове и мълнии Способност. В същото време трябва да отговарят на цивилизования здравето, пожар, опазване на околната среда и използването на функционални изисквания.

Второ, използването на лека стоманена рамка жилища, използването на единици трябва да бъде със строителството единица към проучване на сайта, според сайта условия, мащабът на проекта, номер на връх строителство да се определи лека стоманена рамка, жилища ерекция местоположение, размер, количество и вид, планиране и дизайн. И за лека стоманена рамка материал стомана, трябва да изберете качеството на продукта е висока, уважавани законни производителя на предприятието.

В допълнение за изграждане на лека стоманена рамка къща покрив, стена, стоманени греди следва да бъдат безопасни и надеждни, други материали трябва да бъдат трайни, за да отговарят на изискванията на носеща способност. Не използват съответните отдели да се забрани използването на материали за изграждане на лека стоманена рамка жилища. Като цяло структурните капацитет и стабилността на леки стоманени къщи трябва да отговарят на изискванията, които не са засегнати, когато са подложени на бури. И лека стоманена рамка, жилища монтаж единици трябва да бъдат инсталирани в строго съответствие с изискванията на инструкцията за инсталиране, всяка процедура трябва да бъде самостоятелно приемане и запис, програмата приемане не е квалифициран, не влиза Следваща инсталационния процес. Използването на единици за цялостното приемане, приемане на квалифицирани, двете страни подписаха след одобрение. В същото време за работа, живот на лека стоманена рамка жилища, броят на общежитие нощувки на човек не надвишава 8 души. Лека стоманена рамка жилища трябва да бъдат оборудвани с противопожарно оборудване в съответствие с изискванията за огън. Освен издигнат двойно - лека стоманена рамка жилища, трябва да отговарят на "структура на сградата се зареди спецификацията" GB50009-2001. В същото време хол дъска под наем Shengji, че според реалната ситуация, трябва да на болтове вградени крак (стомана) и други свързващи стена и стоманени тръби ще бъде определен с лека стоманена рамка жилища, лека стоманена рамка жилища подкрепление. Изграждане на жилища, двупалубен лека стоманена рамка трябва да бъде настроен на ерекция програма. Програма чрез използване на единици, инсталирането на техническия персонал, отговорен за подписването на признаване и съобщава на местните строителни безопасност надзор станция за запис. Dajiang река (езеро) страна, wilderness пространство е строго забранено издигнат двойно лека стоманена рамка жилища.