Начало > Новини > Съдържание

Леки стоманени рамкови къщи екологичен икономически модел

Sep 04, 2017

Леки стоманени рамки Къщи Екологичен икономически модел

Контейнерът е вид лека стомана като скелет, сандвич, за задържане на материали, пространствена комбинация от поредица от стандартни модули, компонент чрез свързване с болтове, нова концепция за екологично чисти строителни дейности. Пренаселеността и миграцията се превърнаха в символ на съвременния живот, а инвазията от природни бедствия остави много хора бездомни. Накратко, традиционната концепция за жилищно настаняване не е била добре пригодена, което също стимулира ново мислене за самобитното пространство.

В контейнер къща за изграждане на къща е един от един вид нов път на мисълта, тя е зелена, спестете време и усилия, много гъвкави, в сравнение с традиционните жилища могат да предоставят домове за повече избор, хора, семейства, и дори да получите общност, стоманена кутия, изработена от контейнер, може да бъде изпълнена с модерен дъх, много приятелски настроен към околната среда. Контейнерът е вид лека стомана като скелет, сандвич, за задържане на материали, пространствена комбинация от поредица от стандартни модули, компонент чрез свързване с болтове, нова концепция за екологично чисти строителни дейности. Може да бъде удобно да се съберат и разглобяват, да се пристъпи към стандартизация на временни сгради общо, да се създаде защита на околната среда и спестяване на енергия, бърза и ефективна архитектурна концепция, направи временното жилище въведени serialization развитие, интегрирано производство, доставка на формата пълен комплект да се промени, но инвентаризация и финализиране на дизайна на продуктовите площи за многократна употреба.

В същото време, между сглобяеми къщи и контейнер къща, тя основно приема модулната технология за производство, контейнер модулни като стандартни части, монтаж на място, когато трябва да използвате може да ускори темпа на монтаж разглобяване, също могат да намалят транспортните разходи. За повече информация относно дейностите на контейнерите, моля, продължете да следвате нашия уебсайт. На някои строителни площадки винаги можем да видим помещението за работа с контейнери, така разбирате ли ремаркето на контейнера? Как го прави по-подходящ за такава вълнуваща ситуация? Нека да го решим заедно.

1. Има много предимства на разглобяването на цветна панелна стая, поради нейните предимства, тя е широко използвана. Лесен и лесен за монтаж и демонтаж, процесът на инсталиране изисква лесни инструменти. Средната на човек на ден може да бъде инсталирана 20-30 ㎡, шест души само трябва два дни може да завърши стандартния цвят на 3 kx 4 к къщи в сграда; Обща стандартизация, може да реализира промишленото производство; Инвентарът може да се използва многократно и загубата е ниска.

2, монтиране на къщи с двоен наклон покрив цветове са нови зелени опаковка на концепцията, могат да в зависимост от различните нужди на потребителите и обекта, в един стандартен модул гъвкави пространство комбинация от дължина, ширина, лека стомана скелет скелет образува цялостна система, сандвич дъска с двоен колан, PU плочки, многопластова масивна дървесина в камерата и подовата покривна система, реализират леката, красива, бърза конструкция, вятърна, сеизмична, стандартна GM за повторно използване на временни сгради;

Оформлението е гъвкаво, вратите и Windows могат да бъдат настроени на всяко място, вътрешният дял може да бъде настроен във всяка хоризонтална ос. Стълбите са разположени навън. Структурата е водонепроницаема и къщата е проектирана с водоустойчива конструкция и не е необходимо да се прави водоустойчивост.