Начало > Новини > Съдържание

Разширяващата се къща Употребата на нея става все по-широко разпространена

Sep 04, 2017

Разширяваща се къща Употребата й става все по-широко разпространена

С развитието на строителната индустрия през последните години използването на разширяващи се къщи става все по-широко. Това не е само временното жилище на строителната площадка, но и все повече и повече в домашния живот на хората. В лицето на високите цени много обикновени граждани трябва да изберат да живеят в тази нова и висококачествена дневна.

Обикновено работят навън, ако работите, не е трудно да се види, че в много от местата и улицата може да се види рекламата на лизинг и строителство на екстензивни къщи под много места и високи, всеки от тях може да бъде удължен в къща може да се види, някои използвани за склад, някои използвани за живеене, мебели за баня в къщи съоръжения са лесно достъпни, животът е много удобно, най-важното е дали да се отдаде под наем или купуват цели, този вид къща е много по-евтино от високи цени на жилищата; На някои строителни площадки, за да се подобрят условията на живот на работниците, къщата също така е заменила оригиналните груби сглобяеми къщи, повече коса отразява едновременно строителството на Китай, повече показват заедно с икономическото развитие и условията на живот работническата класа също постепенно се подобрява, на мястото може да живее и богат живот, важна сигурност за тялото.

Разширяващата се къща е успехът на пионера в индустрията, привлича все повече и повече хора, които влагат пари в екстензивната къща, много от производителите на сглобяеми къщи също започнаха да произвеждат разтегателни и да коригират производството в посоката на къщата. В същото време има още повече капитали, които започнаха да се влеят в разширяемата индустрия за дома, голям брой нови производители на разширими къщи започнаха да се появяват в градовете, за да се осигури устойчив поток от финансова подкрепа за развитието на различни фирми в градовете. Разтегателните къщи са направени от стоманени материали, така че има добра устойчивост на устойчивост на земетресение и устойчивост на деформация. Изобретението и използването на разширяващи се къщи значително подобриха развитието на транспортната индустрия. Ако самият контейнер не е достатъчно пълен, скоростта на приемане на контейнерите ще бъде по-малка. И така, как увеличавате натоварването на контейнера?

Когато определен контейнер е избран за носене, пространството на носителя е определено. Когато се определя методът на опаковане на някои стоки, обемът на кутиите трябва да се определи грубо. Как може да подобрите максималното натоварване на контейнера? Смятаме, че трябва да отговорим на двете предпоставки: първо, опаковката трябва да бъде опакована във възможно най-много елементи. На второ място, контейнерите трябва да бъдат опаковани в колкото е възможно повече кутии. С оглед на горепосочените проблеми разширяването на къщата е натрупано чрез собствения си опит. Стоките се измерват. Стоките се опаковат и се притискат, така че да може да се измери действителният обем на стоките. След като мярката за добри позиции в реалния обем на стоките трябва да промени метода на подреждане, могат да бъдат измерени разликите от броя на действителния обем, за да се идентифицира с контейнера на дебелината на опаковката разликите могат да получат съответния обем, опаковането и идентифицирането на тези кутии са счетоводство, могат да получат разликите в броя на опаковките, не е трудно да се избере подходящо поле за товарене на контейнера. Също така може в зависимост от търсенето, да извърши корекция на тялото, подобряване на формата на кутията.