Начало > Новини > Съдържание

Разгъваща се къща нова архитектурна форма

Sep 30, 2017

Разгъваща се къща Нова архитектурна форма

Хората винаги могат да бъдат привлечени от някои свежи и интересни неща и дори да се чудят защо е толкова магическо, хората по разширяването на къщата (известни също като живи контейнери) е така, то е толкова малко по малко, за да го промените сърцата на хората в позицията, така че хората наистина малко по малко се влюбиха в тази проста, но не и проста архитектурна форма.

Появата на разширяването на къщата, отново удари модата тенденция на сградата система. В тази традиционна концепция за жилищно настаняване е остаряла среда, вдъхновени хора за самостоятелно живот на новото мислене. Изграждането на къща с контейнер е една от новите идеи, тя е зелена, спестява време и усилия, е много гъвкава, в сравнение с традиционното жилище може да предостави повече избор на дома, хора, семейства и дори общност, разширяването на къщата може да бъде изпълнено и с мода, но и с околната среда на добри приятели. В зависимост от броя на хората, може да се направи мащабируема къща с различни размери. Можете да се преместите навсякъде на всяко място, за да могат хората да донесат по-удобен и комфортен живот. Чрез слънчевите фотоволтаични панели за вътрешно електричество, слънчеви бойлери могат да бъдат отопление, водоснабдяване, вътрешен душ, битово водоснабдяване от пречиствателната система за пречистване с цел повторно използване.

Разтегателна къща Тази нова архитектурна форма, е малко по малко в съзнанието на хората, е била бавно прието от хората, но също така е по силата на опазването на околната среда, нов и разширяем хаус материал, за хората да построят истински дом на свой собствен, така че че хората вече не могат да правят роби.

Китайският пазар на енергоспестяващи строителни материали е много голям и разширяването на къщата (известен също като живи контейнери) като един от представителите на енергоспестяващи строителни материали в Китай има малка позиция, скоростта на развитие и пространството за растеж огромен.

През последните няколко години с природните бедствия хората обръщат все повече внимание на опазването на околната среда, застъпничеството за нисковъглероден начин на живот. Разтегателната къща е временна къща, нейните материали са рециклируеми материали, лесен монтаж, лесен за използване, нова ера на енергоспестяващи строителни материали, широко се използва в различни полета, улици и алеи могат да се видят при разширяването на фигурата. Това стана жилище, хотели, хотели и т.н., стана незаменима част от нашия живот.