Начало > Новини > Съдържание

Разгъната замазка на къща

Aug 10, 2017

Разширяемата къща е фиксирана

И така, какво трябва да обърнете внимание при използването на професионална, мащабируема къща?

Първо, обърнете внимание на огъня. Тъй като разширяването на къщата е предимно от пяна цвят табела, използвани за предотвратяване на аварии в огъня трябва строго да свърши добра работа на противопожарни мерки не само за затваряне на стената в близост до разширяване на стената в близост до строителството и в студения зимен сезон Трябва да се инсталират и устройства за противопожарна защита, докато в някои трябва да се направи водоустойчива обработка на разширяването на къщата също трябва да бъде забранено при използването на материали на горелката материал и вътрешни окабеляване трябва да се използва за поставяне на земята или тръби от огнеупорен материал.

На второ място, земята е фиксирана. Предвид факта, че теглото на цветната стоманена ламарина, използвана в разширяващата се къща, е по-лека от тази на цялата стоманена конструкция, за да се избегне опасността от вятър, когато вятърът е голям, той трябва да бъде фиксиран при изграждането на мащабируема къща В долната част на устройството, като по този начин засилване на способността да се защитава от вятъра и може да намали щетите на жилището поради тайфуна природно бедствие.

Трето, строителството е строго забранено повече от две или повече. Тъй като основният материал на разширяващата се къща е по-лек, е необходимо да се намали появата на опасности за безопасността и да се направи по-удобно да се спестят разходи за труд по време на изграждането на комбинацията или в процеса на демонтаж.

Корпусът на контейнерния модул е ​​модел на корпуса, който може да бъде снабден самостоятелно и може да бъде поставен самостоятелно или в комбинация за временна жилищна конструкция. Икономически ефективен контейнер модул жилища в същото време, в съответствие с промените в земята, за да навременна, произволен монтаж, ограниченията на строителната площадка може да направи съответното подобрение или възстановяване, да се превърне в най-доброто място за временно настаняване Това е също уникалността на тези характеристики, така че някои елементи трябва да бъдат взети предвид при избора на контейнерно модулно помещение.

Първо, е от съществено значение за контейнер модул жилища покупка, наем преди обмен и проверка. Поради текущия контейнер модул контейнер има няколко вида технология за снаждане технология диференцирани продукти, поради различните умения, така че си поле ефект, цена място, изпълнение на приложенията са различни, трябва да се основава на условия, търсене и контейнер модул бизнес да изчерпателна комуникация, подробно разбиране на основната информация за единица, а след това и на опциите за покупка или отдаване под наем.

Втората е да изберете един реномиран контейнер модул жилища професионална компания. Тъй като модулът на контейнера е настроен на високотехнологични, голям обем на контейнерен продукт, за оптимизиране на използването на такива като добра пазарна репутация, уменията на модерните производители модул контейнери, след като монтаж, конфигурация и други проблеми, можете бързо получаване на доставчици на шаблони Защита при поддръжка след поддръжка.