Начало > Новини > Съдържание

Разгъваща се къща лесна за привличане

Sep 26, 2017

Разгъваща се къща Лесно да се направи

Разтегателна къща

Какво представлява разширяемата къща? Можем да го разделим на две части, за да разберем: леки и мобилни жилища. Светлина, това не изглежда, че трябва да се обясни, главно да се вземе предвид удобството на материали, изработени от къщата е сравнително тромаво. Подвижната къща е превръщането на традиционното отделение за контейнери в обитаема къща, която не се ограничава до изграждането на къщата в колата; ние обикновено виждат разширяване на къщата от разширяването на самата къща принадлежат.

При разширяване на къщата не е много въведение, видях няколко набора от снимки, можете просто да споделя с вас.

Мащабните къщи са по-склонни да се движат като цяло и мога да погледна мащабен камион за къщи. Разширяване на къщата на къщата е преобразуван в човек може да се разшири в къщата вече не е рядко, тогава колата може да бъде променена на разширяването на къщата може да живее и функцията е много мощен, но и цялостната движете се, мислете за мащабируемата къща. Така че цената е сравнително висока, мисля, че е по-рентабилно място за кола; тъй като може да бъде вградена в такава мобилна къща, тогава способността да купуваш кола все още е там, затова мисля, че "играят" композицията е още повече, изглежда по-приложима за Запада. Този вид къща не се показва много на снимката, показвайки, че полезността й е далеч по-малко описателна, отколкото е. Повечето от обичайните неща, които виждаме, са експанзивната къща, която виждаме на сайта. Тя е лека, мобилна, има възможност да живее в жилища, това е по-приложима част.

При разрастването на къщата, след моето наблюдение през последните години, тя все още съществува в района като временно ползване; разбира се, се появиха и някои фабрики, както и легитимността й да бъде разследвана, чух "разрушенията" на новините. Поради тази причина се появи и въвеждането на експанзивната къща, или правилно или погрешно като цяло гледна точка.

Разтегателна къща за ежедневна употреба

Разширяема къща ежедневно приложение, в транспорта има важна позиция, както и разширяването на къщата също постепенно се загрижен за приемане и приемане. Смята се, че разширяването на къщата е едно от големите чудеса, които човечеството някога е създало, благодарение на големия принос на експанзивната къща в транспортната индустрия. В същото време, разширяването на къщата също скри скритата много тайна, въпреки че това не е намерение за разширяване на къщата; в действителност, дори и ако няма разширяване на съществуването на къщата, тези беззаконни елементи ще използват други средства за незаконни деяния на.