Начало > Новини > Съдържание

Контейнер къща силен и здрав

Sep 26, 2017

Контейнер къща силен и здрав

Предимства на контейнер къщи:

Първо, лесни за транспортиране, особено за честа подмяна на строителни единици;

Второ, трайни, всички състои от стомана, със силна анти-сеизмични, против деформация способност;

Трето запечатване изпълнение е добро, строги производствения процес, така че тази дейност стая има добър водонепроницаем;

Четвърто, залата дейност въз основа на стандартни стоманено шаси по-горе, може да извлече много на комбинация от пространство. Например конферентни зали, спални, кухни, тоалетни и т. н. Стандартна ширина на 2,4 метра, височина 2.2 м, дължината на 4 метра до 12 метра.

5, лесен демонтаж, горен изпълнение, стабилни и плътни, добър удар изпълнение, водоустойчив огън антикорозионни, светлина тегло. Жилища за цялостната структура, има рамки, стената за стоманена плоча, налични фурнир, общата миграция, на експлоатация на до 20 години.

Интегриран жилищен пазар на Китай е огромен, тъй като реформата и отварянето на бързото икономическо развитие на Китай, мащабни урбанизация е в ход, този процес ще продължи в продължение на 20 до 30 години. През този период различни индустрии в различни полета са в висок етап на развитие, в изграждането на голям брой постоянни сгради, структури и пътни мостове и други транспортни съоръжения в процеса на строителството и бъдещото използване на Процесът изисква голям брой временни постройки и им подкрепа, освен това, в дългосрочен план нуждата теренна работа, открито промишленост, в спешни нужди, помощ при бедствия, в туризма, почивка връх поток трябва да отговарят на различните изисквания на временни жилища. Следователно всички видове временни постройки се е появил. С подобряване на времето, подобряването на условията на труд и необходимостта от изграждане на хармонично общество държавата има голямо търсене за безопасност, прилагането и усъвършенстването на временни постройки. Демонтирани контейнер къщата се използва като временна сграда в много строителни обекти. В същото време, с подобряването на проектирането и производството на ниво постепенно са подобряване на безопасността и удобството на хола и концепцията на използването на сменяеми контейнер дейности постепенно стават на Общността признаване, усвояване значително подобрени. Следователно на Китай Подвижен контейнер стая поддържа силна дългосрочни пазарното търсене, се очаква процесът да продължи за дълго време. Възходът на промишлени домове от 1930 г. в Съединените щати на промишлени жилища започва, първоначално като клон на гараж бизнес съществува. След 180 години на развитие сега е в световен мащаб, с разнообразие на пазара приложения и форми в развитието. Европа и Съединените щати и японския пазар са изпитват броя и качеството на процеса на трансформация, мащабът на развитието и индустрия концентрация са достигнали високо ниво, лизинговия бизнес е огромен и силно интегрирани, високо комфорт кутия-тип комбинация от жилища доминира.