Начало > Новини > Съдържание

Контейнер къща сила е по-голям

Sep 14, 2017

Контейнер къща сила е по-голям

Фокус върху контейнерите, използвани контейнери, контейнер индустрии, контейнер къщи и, по-скоро, контейнер за лизинг; След тази серия аз осъзнах, че моето разбиране на контейнера е само кожа. Виждал съм почти всички от външната страна на опаковката, и за това, което прави контейнера, виждах го внимателно.

Намерих релевантна информация, в информацията за контейнера, вземане на материали за три вида материали: алуминиева сплав, стомана, стъклопласт. Това трябва да ни общи три вида. В действителност има много видове контейнери, които не са въведени. Аз все още са видели най-дървени контейнери, но не знам дали той се използва широко.

Бих искал да въведе тези три общи контейнер материали.

Предимствата на алуминиева сплав са светлина тегло, красив външен вид, отлична устойчивост на корозия и еластичност, дълъг живот, и др. Недостатъкът на алуминиева сплав контейнер е сравнително високата цена, в заваряване отношение също донякъде питам е, все още може да приеме.

Контейнерът със силни здравина, силна структура и добро заваряване природата е изработен от стомана и му водонепропускливост е добро, и цената е сравнително ниска. Единствените недостатъци са бедни корозия и тежки тегло.

Контейнер за стъкло стомана е обща, неговите предимства: устойчивост, добра устойчивост, големи съдържание, топлоизолация, антикорозийни, химическа устойчивост е много добра, също много добър почистване, ремонт води много удобен също. Мисля, че това е много доволен от материала, но също има някои недостатъци, експерти каза: тегло на контейнера е на по-голям, също лесен за стареене, особено може да намали интензивността на винт болт; Въпреки това все още има много контейнери, за да изберете такъв материал, причината е своите предимства, както за недостатъците и в най-добрите усилия да се преодолее.

Какво е материал, производство на контейнера? Не може да мине през всички от тях, но те са често срещаните. Що се отнася до Съда на други материали ще спомена ги една по една в бъдещите въвеждане. Надявам се, ще се обърне повече внимание!