Начало > Новини > Съдържание

Контейнеровата къща Основен материал

Jul 13, 2017

Контейнерна къща Основен материал

През последните години, дейността на заседателната зала се превърна в най-широко използваните в клас сгради, а хората искат за дейността на заседателната зала също е дневен скок в търсенето на дейностите на борда стая се увеличава ежедневно , Този път в земетресението в Япония е към дейностите на борда стая пазар се е увеличил връх точка. Но въпреки че дейността на борда на пазара стая е в горещ период, но за дейността на борда на суровините ние трябва да обърнем внимание на какво?

Както всички знаем, основният материал от дейността на борда е цветната плоча, но сегашният вътрешен пазар на цветни плочи е малко неравен, разликата между качеството на материала е много различна, така че при поръчката, ние първо Трябва да обърнем внимание на някои по-формални професионални производители на доставки и второ, за да се задействат факторите за безопасност на помещенията в помещенията, ние се опитваме да използваме по-добри строителни материали, които забавят пламъка, като цветна плоча от ролкова вълна, освен дейностите на борда Стая, за да се помисли за устойчивост на корозия, топлоизолация и други ефекти. Цветна стоманена плоча е един вид лека стомана като скелет за сандвич панели за материала на плика, стандартната модулна серия от пространства заедно, компонентите на връзката с болтове, новата концепция за екоикономически дейности на корпуса на борда. Могат да бъдат бързо и лесно сглобени и разрушени, за да се постигне временна стандартизация на временни сгради и да се създаде екологично чиста, ефикасна и ефикасна архитектурна концепция, така че временното настаняване в поредица от разработки, интегрирано производство, Пъти на използване на стереотипите на продуктовата област.

Предимства на цветовата стоманена плоча: стоманената конструкция може да бъде построена за 60-240 квадратни метра, вътрешна за стълбището, здравословна, вътрешни съоръжения, дейности, приятен външен вид, иновативен дизайн, изискан и елегантен, икономия на енергия и защита на околната среда, , Топло и студено лято, анти-земетресение тайфун, живеещи комфортно и топло, дейността на стаята в съответствие с изискванията на клиента за проектиране и монтаж, е стабилен, дълъг живот, не само има стойност на използването на повече декоративни стойност Естественият опит, истинският опит в европейския романтичен живот, е семейно пътуване, курорт, вила, избор на развлечения. Дейността на стаята е лека стоманена конструкция, стената с цвят стоманена облицовка от полиетиленова пяна сандвич композитен панел размер на продукта, интервал интервал може да се наложи да се използва цикъл до 10-20 години изолация на топлината, хубав външен вид, закрит Може да бъде Използва се за обработка на декоративни тавани.

1, цветна стомана стая, ако изберете полистирол сандвич борда, така че е необходимо да се обърне внимание на огъня. Например: не близо до стената за заваръчна конструкция, може да се добави и зимна отоплителна печка, вероятно инсталирана пожарозащитна техника, вътрешно окабеляване за използване на метална тръба, метална тръба трябва да бъде здраво заземена или да се изберат нужди за управление на рефракторна информация чрез стената Защита на корпуса, необходимостта от хидроизолация на покрива, за да се забрани използването на материали в факела! В открито пространство на керемида покрив плочки по-малко от 0,6 мм, когато къщата вероятно инсталирани мълния.

2, цветен борд дейности стая трябва да обърне внимание на вятъра. Цвят борда дейност стая леко тегло простото оформление на вятъра може да бъде слаб, за да се подобри вятъра, за да се моля на клиентите се опитват да избират нормите на дейностите на производителите, не само евтини и изоставени. На вече инсталирани без възможност да вятър на клиентите стая на покрива по дължината на дъската в посока на предната и задната стена на горната част на стената с фиксиран ъгъл 4 × 4 и други начини да се направи ,