Начало > Новини > Съдържание

Контейнеровата къща "Зелените строителни стандарти"

Jun 30, 2017

Контейнеровата къща Зелените строителни стандарти

Интегрираното жилище като най-често използваното оборудване в съвременната транспортна индустрия се прилага все повече и повече в други аспекти на използването на екологични материали и енергоспестяващи технологични приложения, така че интегрираното жилищно настаняване да се превърне в представителна сграда със зелена сграда. Ще се превърне и в бъдещата посока на развитие на жилища. Как да изберем най-добрата интегрирана къща?

Препоръчва се да изберете стоманени къщи. Интегрираните жилища на пазара могат да бъдат разделени на две категории: една е хижата, а другата е стоманената конструкция.

Въпреки че дървената къща в известен смисъл е "зелена сграда", но използва дървения материал, ще реши, че ще загуби много горски ресурси и като мана и насекоми тези два дефекта почти не могат да бъдат избегнати. Стоманената конструкция в сравнение с други видове строителство, употреба, дизайн, строителство и всеобхватни икономически аспекти имат предимства, ниски разходи, могат да се движат по всяко време. Неговата топлоизолация, висока сеизмична якост, но също така и намаляване на консумацията на енергия от 50%, и не се притеснявайте за проблем с плесени и молци.

Но също така при избора на жилищни кутия, обърнете внимание на качеството, и сравнително казано, изолационният ефект на лошия шум, живеят нагоре ще бъде много неудобно, и поради своя специален материал, декорация ще бъде повече от средната къща неприятности, защото Това е стомана и цялата стомана, като дълго време ще ръждяса, което изисква поддръжка, и дори ако поддръжка, практически време няма да бъде много дълго, обикновено трябва да замени няколко години, и вътрешните са взети Боядисани в Форма на добра зима, лятна, под слънцето, ще излъчи силен лак вкус, причинявайки вреда на човешкото тяло, а тези жилищни кутии обикновено се появяват на сайта повече, жизнената среда е проста, подходяща за краткосрочно строителство Работниците временно живеят, не препоръчват дългосрочен живот вътре. Лесно се разглобява.

Интегрирани жилища могат да отговарят на зелените строителни стандарти, основните причини са: използването на екологични строителни материали, вторият е чрез професионален дизайн, жилища на различните компоненти на научната комбинация на финала за постигане на енергийна ефективност на жилища ,

В страната в периода на развитие, е популярен в чужди страни. Това е интеграция на жилища, външния вид на елегантни и щедри, достъпни, повече хора оценяват е в този красив външен вид, вътрешната структура също е много силна, отлично сеизмично изпълнение, и особено влага. Така че, следните Xiaobian да се въведат характеристиките на изпълнението на интегрирани жилища го?

1, предимствата на леката стоманена конструкция. Всички компоненти могат да бъдат направени от фабричната шева инсталация, скорост на строителството, съкратете продължителността. А сеизмичното представяне е добро, благоприятства за опазването на околната среда. Лек стоманен корпус интегриран корпус и сегашната често използвана бетонна структура в сравнение с: Първо, сухо строителство, опазване на водата, изграждането покрива площ с по-малко шум, по-малко прах; Второ, поради загуба на тегло, основната конструкция на по-малко почви, унищожаване на ценните ресурси на земята; Трето е да се намали използването на бетон и тухли; Четвърто, строителният живот изтича, структурата на твърдите отпадъци се генерира по-малко, скрапът може да бъде рециклиран.

2, структура от пчелна пита екологична комбинация от сглобено интегрирано жилище. С пожар, изолация, изолация, шум, водоустойчивост и други предимства на системата. Вътрешното пространство може да се коригира, действителното използване на интегрирана жилищна площ построена площ от тухла структура от повече от 10%. Характеристиките на стената, за да се гарантира, че при различни условия на околната среда могат да поддържат добра стабилност, като по този начин се гарантира, повърхността на стената е плоска, няма деформация, стената не е разделена.

3, интегрирани енергоспестяващи корпуси, енергийно ефективна централна климатизация и вентилационна система, за да се осигури стабилност на вътрешната температура и влажност, висока изолация и висока плътност на въздуха, за да се увеличи удобството на жилището и да се намали консумацията на енергия. Изолационния материал и двуслойното изолиращо стъкло във вътрешната стена правят изолацията, топлоизолацията и звукоизолацията отлични. По-обикновените тухлени и бетонни жилища могат да намалят разходите за една трета до половината от енергията. Дори и през зимата за дълго време необитаван, но също и чрез отопление в много кратък период от време, за да се постигне подходяща жива температура; Като цяло можем да видим строителната площадка или района на почивка, да видим следите им или много енергийно ефективни.

4, интегрирана влагоустойчивост и удароустойчивост на корпуса, интегрирани стени на стените и покриви с вентилационен слой, използване на плътност на въздуха и температурна разлика за формиране на естествен ефект на вятъра. Комбинирана затворена структура в рамките на едностранен дишащ слой, така че стената и покрива с "дишане" функция. Външната влага може да се източи навън, но външната влага не може да влезе в стаята. Интегрираният корпус не е силен, с качество на светлината, но това често е негова характеристика. Структурата на интегрирания корпус е много добра, лека стомана оребрена греда колона от болт, винт гъвкава връзка, така че ефективното усвояване на сеизмична енергия, стената и основата, установени дръпнете, отрязани връзката, и интегрирания корпус Обща качествена светлина, Само качеството на традиционните бетонни корпуси 1/6, така че сеизмичните характеристики са по-добри от бетонните жилища!