Начало > Новини > Съдържание

Контейнерна къща Добро уплътнение

Aug 25, 2017

Контейнерна къща Добро уплътнение

Контейнер жилищни вили, контейнер морска гледка стая и т.н. Имам известно разбиране, аз също първо от тези от висок клас контейнери жилища да разберат контейнер жилища, но аз съм само в теоретично разбиране, но също и в някои вестници, новини и така че за да видите информацията за този тип контейнер за жилища и снимки, аз наистина не се докосна. Мога да се свържа е мястото на тези жители на контейнера, и те са сравнително лесно да се изгради, използването на изоставени контейнери или втора употреба контейнери или нещо такова, което може да се счита за рециклиране на отпадъци, да не говорим, че няма да произвеждат строителни отпадъци , което е много полезно за опазването на околната среда, затова много подкрепям използването на контейнери в тази област, т.е. контейнерите не се отнасят до обичайното местоживеене, което включва основните национални условия на Китай, в тази точка страната не може да се промени , но контейнер жилища Характеристиките на съответните отдели се надяват, че вниманието, което не само благоприятства за развитието на контейнер жилища индустрия, но също така много благоприятни за опазване на околната среда и така нататък.

Има много характеристики на контейнерните къщи, поради което много места са избрали да използват контейнери втора употреба, за да изградят жилищни причини. Относно характеристиките на корпуса на контейнера, т.е. неговите предимства, откривам пет точки: Първо, транспортът е удобен, особено за честата замяна на строителната точка на единицата; Второ, трайни, всички съставени от стомана, със силно земетресение, капацитет на деформация; Трето, запечатването е добър, строг производствен процес, така че тази стая да има добра водонепропускливост; четири, въз основа на стандартното стоманено шаси по-горе, можете да извлечете много комбинирано пространство. Такива като конферентни зали, общежития, кухни, тоалетни и т.н. Стандартна ширина 2,4 метра, височина 2,2 метра, дължина от 4 метра до 12 метра. 5, лесно демонтиране, отлична производителност, стабилна и здрава, добра шокова ефективност, водоустойчива корозия на огъня, леко тегло. Корпус за цялостната структура, има рамки, стената за стоманена плоча, налични дървени панели, общата миграция, експлоатационния живот до 20 години.

Характеристиките на контейнерната къща е, че аз избрах от професионалното въведение, написани много прости и много добре подготвени, разбирам контейнер жилища не е твърде много, в края на краищата, те не са ангажирани в тази индустрия, а от професионалните хора там има много знания за тях, ние можем да видим чрез характеристиките на контейнер къщи.