Начало > Новини > Съдържание

Контейнеровата къща е лесна за изграждане

Oct 27, 2017

Контейнерна къща Лесно за изграждане

Контейнер дейност стая през последните години, широка гама от приложения, ниска цена, лесно да се изгради бързо се превърне в национален град на новите сгради знаци.

Стаята за контейнерна дейност е първата дейност, извършвана от производителите на продукти за надстройване, много хора погрешно вярват, че залата за контейнерна дейност се използва за транспортиране на стоки с метална кутия, не е вярно, калайната кутия е прекалено екологична и не може да се използва , ресурсите са твърде разточителни. Работното помещение за контейнери се използва широко като временно настаняване на работниците на обекта, което е лесно за използване, движи се и се възстановява по всяко време, навсякъде, икономично, бързо и ефективно. Проучването показва, че помещението за работа с контейнери е популярно, цената е от голяма част от предимствата, в сравнение с оригиналната обикновена навес и временната стая за дейности в Caigang, която е по-удобна, и тази къща, която може да инсталира редица жизнени съоръжения като водноелектрическа енергия и други мебели Клас и други удобства, за хората, които предлагат най-доброто удобство, със същата стокова къща. Друга особеност е, че например, строителството период е много кратък, ако в края на деня, а след това навреме, за да преместите къщата на други сайтове нагоре, много спестите време, работят по-ефективно.

Тези контейнери са единственото съжаление, че особено в Китай, ако не се използват на обекта, частната употреба трябва да има земя, в противен случай ще се разглежда като незаконно строителство в чужди държави поради националните политически отношения, ще бъде по-висока. Зелената и енергийно ефективна стая за работа с контейнери е тенденцията на съвременния живот, с подобряването на жизнения стандарт, живота на хората, които искат да видят зеленото и да станат по-красиви.

Къщата е необходимостта от живот, когато изискванията за качество на живот на хората стават все по-високи, формата на жилището и декорацията стават груби, а контейнерната зала заради бързата й конструкция, солидна структура и мобилни и т.н. , Облагодетелствано от повечето хора, особено младите хора в чужбина, така че чуждестранните Кейти Nickles и Джон Уолтър заедно с архитект Кристофър Робъртсън заедно за проектиране и изграждане на прекрасна къща контейнер, се състои от четири контейнер дейности състава стая. Той се намира в покрайнините на центъра на Хюстън, което е много вдъхновяващ проект. Три от тях са 40 фута високи, оформени като многоизмерни масиви от данни, има две места за живеене, за да се хранят и спят, а другият е леко повдигнат, тъй като хижата на госта, последната стая за работа с контейнери е 20-футов стандарт, As кухня.

Удобствата са пълни, хората живеят там, има уютно усещане за дома, много се възхищават на тези дизайнери, но също така усещат ролята на днешната стая за контейнерни дейности.