Начало > Новини > Съдържание

Контейнеровата къща Dongnuanxialiang

Jun 21, 2017

Контейнеровата къща Dongnuanxialiang

Бедни граждани

От зимата топло лято хладно място

В района на Хеджоу репортерът видя едно жилище в контейнера на семейството, семейство от трима, за събиране на отпадъци и работа за живеене Две стаи, за да направите спалня, в допълнение към подреждане на отломки на стая, кухня, тоалетна , Тя е построена в другата. Според майстор Ю, леля въведени, те са живели тук в продължение на 10 години, преди покривната метална стая, винаги е бил считан за незаконно строителство разрушаване, и накрая те трябваше да подпишат споразумение със селото комитет, наема

Контейнерната стая предлага евтини помещения за настаняване

Контейнерната стая предлага евтини помещения за настаняване

Това парче земя, а след това прекарали повече от 10 000 юана, за да купи контейнер, превърнат в къща. Юд леля каза: "Имаме покрити слой от дърво в по-горе, слой от метал, живеят тук, Dongnuanxialiang, много удобно.

Наскоро има пост в интернет е "пожар", текстът, каза в Шенжен, високоскоростен път входа до гората, намерени в контейнер "жилище". Репортери 17 март 2010 г. Според текста каза, да намерят живеещи тук в фараона семейство. Фараон каза пред репортери, че контейнерът трябва да похарчи 10 000 юана, за да купи, земята се наема. Изберете да живеете контейнери, фараон фантазия две характеристики: безопасно, удобно и, ако някой ден искат да променят мястото да правят бизнес, готови за движение. Понастоящем Фараон и неговата жена и деца живеят в контейнера.

Експерт

- Частните контейнери за живеене са трудни за справяне с времето

В Лондон много контейнерни къщи стават единични апартаменти; В Ню Йорк "комбиниран дом" е контейнер от 40 фута; В Холандия контейнерите се използват за изграждане на общежития за студенти. В Шенжен, този контейнер може да стане "змие семейство" спасител го? Промишлеността като цяло смятат, че настоящите частни жилища в Шенжен трудно да се превърне в климат.

Мениджърът на мениджъра на фирмения бизнес мениджър Джан заяви пред репортери: "Искате да живеете, тогава трябва да вземете парче земя, защото това не е позволено да се поставя небрежно и днес може да виси утре". Но ако лицето да наеме или Купи контейнер като апартамент, трябва първо да получите парче права на ползване на земята и достъп до съответните отдели на одобрение за планиране, или това е незаконни структури. Почти невъзможно е да се получи право на ползване на земя от името на отделно лице и да бъде одобрено за планиране.

Тъй като жизненият контейнер не е в списъка с разрешения на правителството, искам да живея в такова жилище, може само да се скрие в отдалечените предградия или да се отдаде на надлез, дори на някои от строителните площадки до него. Chenjing Li каза пред репортери, а понякога трябва да наеме контейнера на физически лица, но също така и малките магазини на пътя, малките магазини, почти няма да се използват от живите.

Работниците на обекта

Временно пребиваване

В околностите на площадката край Пукет работниците мигранти живеят в този вид контейнерна зала. Сигурността на обекта каза пред репортери, че тези къщи се отдават под наем на строителните работници, живеещи, 18 квадратни метра от контейнера, можете да поставите 5 железни легла, за да живеят 10 души. В допълнение към живота, контейнерната зала може да се справи и с офис, конферентна зала и дори с кухня.