Начало > Новини > Съдържание

Контейнерна къща Студена изолация

Sep 30, 2017

Контейнеровата къща Студена изолация

Какво ще кажете за чувствата на контейнеровата къща?

1, мисля, защо текущите цени на жилищата толкова скъпи, най-важната причина е земята скъпа Дори ако купите контейнер като къща е да има легитимно място за място, ако има място да се поставят дейностите на стаята, тогава корпусът на контейнера е добър избор.

2, по-често дейностите под формата на временни жилища стая не е дългосрочен избор жилища, тази къща не е много безопасно. Използването на конвертиране на контейнерите от помещението за дейност на контейнерите висока степен на безопасност, но в изграждането на времето, за да обърне внимание на студената изолация и шум, за да се осигури бъдещ жилищен ефект.

3, общата структура на дейността на контейнера е стоманена структура, така че колко ще доведе до проблеми с декорацията, но това също е важно предимство на контейнера, в временното движение има много предимства.

4, няколко контейнера шиене на корпуса на контейнера трябва да обърне внимание на връзката на водонепроницаема ситуация, използването на процеса на поддръжка, увеличаване на експлоатационния живот.

5, използването на външната поддръжка контейнер, обърнете внимание на избора на боя, ниско качество боя ще доведе до увреждане на човешкото тяло.

6, изборът на висококачествени производители на контейнерни жилища е много важен от гледна точка на сигурността и има обстоятелства, които ще ви помогнат много. Дейностите на интериора трябва да следват елементарните и гъвкави декоративни принципи, дейностите на стаята като временна стая, така че практичността е основен избор, залата за дейности е подкрепена от стоманения скелет, тъй като дизайнът е първоначалният пространствен разделение, обща Дейността стая е 3K. В съчетание с гладките характеристики на самата цветна плоча, дейностите на заседателната зала не харесват обичайното живеене в стоманобетонния ни корпус, като необходимостта от мащабна декорация, но в процеса на живеене или според архитектурните характеристики, следвайте простите и гъвкави принципи за трансформиране или украса.

На първо място, преди пристигането на професионалния персонал трябва да бъде качеството на инсталацията на окончателния тест, за да се гарантира безопасността.

Тъй като дейностите на стаята са временни офис площи, или работници на временни квартали, дейности борда маси и столове за столове трябва да изберете да умерено тегло, лесен за придвижване на стила, както благоприятни за местоположението на процеса на приспособяване, и да се улесни преместването. Също така не в дейностите на борда таван стая, стената да направи прекалено много украса, като например за красива, покрив висящи по-тежки полилеи, декорации, други съоръжения също трябва да бъде възможно най-прости. Също така не дърпайте кабела. Дръжте покрива чист и подреден. Отоплителните инсталации също трябва да бъдат защитени от контакт със стените на залата за дейности.