Начало > Новини > Съдържание

Контейнер къща дейности стая също е различно

Jul 28, 2017

Контейнер къща дейности стая също е различно

Дейности стая също е различна, и сега ние трябва да разберем следващата

Първо, новата светлината дейност стая

Второ, цвят плоча дейности стая

Цвят плоча дейността е подходяща предимно за използване в строителството на търсенето е по-малък, предназначени за продължителна употреба или краткосрочно използване на временни жилища за повдигане тип група, за да я преместите. Нейната отлична уникално място:

1, лесно да се движат;

2, хубаво нови и шик;

3, Цена отстъпки;

4, използването на трайни;

5, спестяване на енергия и опазване на околната среда;

6, топлоизолация.

Спестяване на енергия и опазване на околната среда, топлоизолация е много добър, по-силна от общите дейности на стаята.

Трето, разрушаване на светлината жилища

Това е един вид на екологосъобразни търговски дом с лека стомана като фен кост и композитни топло борда като обшивката материал, както и стандартни модулна серия от нови комбинации от пространство могат да бъдат сглобени и разглобени бързо и лесно. Много пъти да се използва. Тази дейност стая има следните предимства:

1, структурата на твърди: лека стоманена гъвкава структура на цялостната система, безопасни и надеждни, Анхуей дейност заседателна зала да се изгради структурата на предварителната спецификация изисквания.

2, Jie демонтиране: къщата може да бъде многократно разглобяване, повторна употреба. Инсталационният процес изисква само един прост инструмент. Няколко души инсталирани няколко стотин квадратни метра на ден.

3, добро декорация: добри групи от сгради хубав, светъл цвят лъскав, лека текстура, плоска повърхност, със задоволително декоративен ефект.

4, оформлението на гъвкави: домакински решетка прозорец може да се настрои в местоположението, което искате, Вътрешен дял, който искате да зададете как да настроите. Стълбите са разположени на открито.

5, структурата на водоустойчив: сграда, която е подходящо да се използва в структурата на водоустойчив предварително зададени няма нужда да се направи всяка водоустойчив лечение.

6, използването на дълъг живот: лека стоманена конструкция са изпълнени противокорозионни спрей боя обезвреждане, нормалното използване на живота до 10 години.

7, енергийно спестяване и околната среда: къщата е разумно и разумен, лесен демонтаж, могат да бъдат рециклирани няколко пъти, нисък процент на травма, не започването на боклук. Средните годишни разходи за употреба е много по-ниска от тази на други материали.

8, спецификациите са разнообразни: сграда, която е подходяща за използването на стандартни компоненти, ширина 5 метра малко по-дълго може да бъде неограничен (според изискванията на клиента) широко използван в пътища, железопътни линии, строителни и други операции, поле на временно строителство; , Икономически дейности и други временно пространство, като например: временна Анхуей дейности борда стая студио, изложбена зала, щаб, общежитие и временни фирми, временно колежи, временно болници, временно паркинг, супермаркети и така нататък.

Изборът на стомана е да бъдат изпълнени с широк обхват от трябва да изберете един разумен период ще ви позволи да намалите приноса към постигане на максимални резултати, промишлени.

Уникално място: структурата е твърда, добра форма, кратка продължителност, икономически и разумен.

Употреба: Лека стоманена конструкция строителни широко използван в медицинско оборудване, химическата промишленост, храни, електроника, машини и други индустрии, големи обхващат цех, склад, стадион, аудитория, чакалня, терминал, летище, работа етаж и т. н.

Новият вид на носещата конструкция е трето поколение конструкция, която смята, че е подходящо да се използва за производството на стомана, H-образни и тънкостенни студено формиран C, Z-стомана комбинация от Анхуей движимо заседателна зала в изграждането на фен кости, покрив and стената като подходящо да се използва цвят стомана табела. В развитите страни е основно заменя традиционната стоманобетонна конструкция, с цялостната светлината, спестяване на Фондацията, по-малко материали, ниска цена, кратък работен цикъл, големи педя, безопасни и надеждни, добра форма и други предимства. Могат да бъдат широко използвани в големи span промишлен цех, склад, студено за съхранение на багаж, многоетажно строителство, работа сгради, Многоетажен паркинг и жилищни.