2018 Горещи продажба популярен открит водоустойчив Монголска юрта къща комплекти за продажба

Открийте HUASHA иновативни и вълнуващи концепцията за превръщането на Монголска юрта в уникален! Описание на продукта: серия технологията на юрти, придобити чрез приемането на добри съвети от всички тримесечия, усвояване на старата craftworks на монголски през години на практика... Юрти са не само традиционни характеристики, но и модерен стил. Основните продукти са Ecotype юрти и луксозни...

Информация за продукта

Открийте HUASHA иновативни и вълнуващи концепцията за превръщането на Монголска юрта в уникален!

Описание на продукта:

Серия технологията на юрти, придобити чрез приемането на добри съвети от всички тримесечия, усвояване на старата craftworks на монголски през години на практика... Юрти са не само традиционни характеристики, но и модерен стил. Основните продукти са Ecotype юрти и луксозни алуминиева сплав Монголска юрта.

 照片 057(001).jpg

Нашите юрти може да понесе тегло от около 200 кг, постигане на вятъра устойчиви клас 8-10 и се използва като дълго повече от 10 години.

Опаковане и доставка:

В обикновено използваме водоустойчив платно с филц за опаковане, защото юрта не е нормален размер, всички пакет размер е различен. Ние също може да предостави дървени случай, но нужда от допълнителна такса за него, можете да се свържете с нас за повече информация, една 20' контейнер може да се зареди 12 задава 5 метра yurt.for различна сума микс размер, можете да изберете размер, което трябва, тогава ще изчисли подробна сума може да се зареди за размера на предпочитате.


Противовъздушен информация:

Nantong Huasha подвижни къща Ко, ООД е създадена през 2004 г. и се разраства в една международно ориентирана компания с нея повече от 10 години професионален опит в областта на производители и износители сглобяеми къща. През последните десет години ние установихме пълен процес от разработва нови продукти, количество производство, качествен контрол, за изработка и техническа поддръжка. До сега 90 % от нашите продукти е бил широко използван в много области на света.

Serives:Ако имате свой собствен чертеж на панелните дом, или всяка мисъл за него, моля свържете се с нас и ни кажете за какво е вашия идеален дом. И тогава, ние ще използваме нашите професионални технология да ви идеята да се сбъдне.

Ако нямате свой собствен рисунка, моля кажете ми 1. колко много квадратен метър на сглобяема къща са искате? 2. Какви видове материали са искали? Какво ще бъде къщата използва? И други изисквания за подробности. Ние ще използваме нашия опит ви даде съвет.

Ние приемаме плащане метод: T / T, L/C, D/A D/P, О/А, DES, DEQ, DDU, DDP, ЕСКРОУ.

 


HUASHA е ангажирана в 2016 горещо продажба популярен открит водоустойчив Монголска юрта къща комплекти за продажба за над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: 2018 Горещи продажба популярен открит водоустойчив Монголска юрта къща комплекти за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like