Сглобяема сандвич панел Къща Модерна

Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент искаше малка къща за семеен живот. Той спаси инсталацията и разходите за труд за него. Той го харесва много.И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят. Той е около 37 квм.

Информация за продукта

详情 1.jpg


Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент искаше малка къща за семеен живот. Той спаси инсталацията и разходите за труд за него. Той го харесва много.И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят.blob.png

Дизайнерски планове

blob.png

HUASHA предлага и персонализиране според вашите изисквания . Ние можем да предоставим някои уреди, ако е необходимо, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др.


Опаковка и доставка


Ние опаковаме шкафа и други аксесоари с дървена подложка, за да избегнем движение по време на превоза. Имаме различни начини за опаковане, ако е необходимо, но може би ще струва повече. Моля, свържете се подробно с нашите продажби.


blob.png


HUASHA е ангажиран в сглобяеми сандвич панел къща модерни за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниска цена и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: сглобяеми сандвич панел къща модерни, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like