Модерна къща за контейнерни превози

Модерен дизайн Доставка контейнер магазин, 20 фута контейнер, морски контейнер, доставка контейнер Начало, трайни преносими сграда, 20 'доставка контейнер къща незадължителни материали: изпълнение: използване: Модерният дизайн контейнер магазин може да се прилага за офис, командни постове, общежития, среща ...

Информация за продукта

Модерен дизайн Доставка контейнер магазин, 20 фута контейнер, морски контейнер, доставка контейнер Начало, трайни преносими сграда, 20 'контейнер   къща

 


 

 

 

 

  

Не. Име на част Материал
1 фундамент Квадратна тръба
2 Corner Post стомана
3 Етажна греда С форма на стомана
4 Покривен лъч С форма на стомана
5 Съединителна пластина Заварена стоманена конструкция
6 Покритие на ръбовете Стоманена плоча
7 стена Стоманена плоча + Сандвич панел, опция
8 Подови настилки Шперплат + Винилова настилка / Ламинат, по избор
9 покрив Стоманена плоча, по избор
10 врата Стоманена охранителна врата
11 Брава за врата Неръждаема стомана
12 прозорец Пластмасова стомана или алуминий

 

 

Незадължителни материали:

1.jpg

 

2.jpg

Производителност:

 

Употреба: Контейнерният магазин за модерен дизайн може да се прилага за офиси, командни пунктове, общежития, заседателни зали, складове, магазини, допълнителен етаж на покрив и временни къщи в областта на строителството, железопътни линии, магистрали, проекти за опазване на водите, електричество петрол, бизнес, туризъм и военна употреба.

 

1. Лесен за сглобяване и демонтиране: Модерният дизайн на контейнерния магазин може да се използва многократно. А сглобяването се нуждае само от прости инструменти и не се нуждае от източник на захранване. Връзките на частите на къщата приемат тапи или винтови връзки.

2. Силна структура: Приема структурата на стоманената рамка, следователно е стабилна и в съответствие с проектния код на строителната конструкция.

3. Топлоизолация: Покривът и стената могат да бъдат изолирани от цветни стоманени сандвич панели (EPS, XPS, PU или Rock Wool), които имат добра топлоизолационна и пожароустойчива работа.

4. Трайни:   Частите от стоманена рамка са обработени с антикорозионно покритие и могат да се използват до 20 години.

5. Опазване на околната среда:   Дизайнът на къщата е разумен и е лесен за сглобяване и демонтиране.

6.   Разнообразни спецификации:   Нашият дизайн може да бъде персонализиран. А преградните стени са съобразени с изискванията на клиентите.

Опаковка и доставка

Да се транспортира директно като 20 фута Модерния дизайн на контейнерния магазин


информация за компанията

Nantong Huasha подвижна къща Ко ООД е създадена през 2004 г., и се разраства в международна ориентирана компания с нея повече от 10 години професионален опит в областта на производството и износа панелни къща. През последните десет години, ние сме установили пълния процес от разработване на нови продукти, количество производство, контрол на качеството, за производство и техническа поддръжка. Досега 90% от нашите продукти са широко използвани в много страни по света.

 

ЧЗВ

1.Q: Как да купя?

О: Можете да ни предоставите вашия чертеж и ние ще произвеждаме въз основа на вашите рисунки.

 

2.Q: Как да платя?
A: TT и L / C са приемливи и TT ще бъде по-ценен. 30% депозит преди производство, 70% баланс преди натоварване от TT.


3.Q: Какво е времето за доставка?
О: Това зависи от количествата на поръчката. Като цяло, времето за доставка ще бъде в рамките на 15 до 30 дни.


4.Q: Как да изпратите?
A: Зареждане с морски контейнер.


5.Q: Как да инсталирате след пристигането на стоката?
О: Ще ви предоставим подробни илюстративни снимки и видеоклипове. Ако е необходимо, ние ще изпратим техници, които да ви помогнат. Въпреки това, визовата такса, самолетни билети, настаняване, заплати ще се поемат от купувачите.

 

6. В: Откога вашата компания започва да произвежда този производител? Какво е годишното производство сега?

От 2005 г. взехме проба от Австралия, нашият президент направи проучване, опита няколко пъти и след това започна стабилизирано производство. Годишното производство е около 500, 000 кв.м. на година.

 

7. В: Какви са предимствата на вашия панел?

О: Отличните предимства на нашия панел са леко тегло, топлоизолация, доказателство, водоустойчивост, огнеупорна, звукоизолация, бърза конструкция и др.

 

8. В: Панелът изгаря ли е, ако е така, какъв е рейтингът?

О: Теоретично, той може да издържи огъня в продължение на 4 часа при топлина от 1000 ° C. Но всъщност той е негорим.

 

9. В: Имате ли сертификат, който да ни помогне да получим одобрението на правителството?

О: Ние можем да предоставим нашия сертификат ISO, протоколи от тестове, SGS сертификати като помощни документи. Тъй като строителните стандарти са различни в различните страни, повечето от нашите клиенти купуват панелите за тест и получават одобрение от самите тях.

 

10. В: Имам нужда от проби за одобрение от клиента, това ще бъде ли възможно?

A: Ние можем да предоставим проби на необходимия ви размер, но ние няма да си позволим разходите за доставка, защото винаги получаваме изисквания за доставка на пробата на панела. Освен това, предлагаме да закупите малък контейнер с различни размери, целият панел е по-ефективен и убедителен за тест от малките проби.

 

 


HUASHA се занимава с модерна контейнерна къща за контейнери повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: модерни контейнерни магазини, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също