Ниска цена малки сглобяеми комплект модерни домове

Това е около 37 кв.м и отнема един ден за 6 лица, за да завършите инсталирането. Тя включва един родителите спалня и едно дете спалня. Кухнята е отворена, и ние можем да персонализирате кухненски шкафове. Можем също да предоставят абсорбатор, фурна, миялна машина и подобни електрически уреди, ако е необходимо...

Информация за продукта

详情1.jpg


Това е около 37 кв.м и отнема един ден за 6 лица, за да завършите инсталирането. Тя включва един родителите спалня и едно дете спалня.

Кухнята е отворена, и ние можем да персонализирате кухненски шкафове. Ние също може да осигури абсорбатор, фурна, миялна машина и подобни електрически уреди, ако е необходимо.

Има достатъчно пространство в хола да потушат маса, диван и маса за чай.


blob.png


Опаковане & доставка


Ние опаковката шкафа и други аксесоари с дюшеме подкрепа, за да се избегне движение по време на превоза. Имаме различни опаковки начини, ако е необходимо, но може би това ще струва повече. Обърнете се към нашите продажби в детайли.


blob.png


Местоположение


blob.png

HUASHA е ангажирана в ниска цена малки сглобяеми комплект модерни жилища над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.
Hot Tags: ниска цена малки сглобяеми комплект модерни домове, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също