Поцинкована стомана рамката структура мобилни покритие търговски къщи

Описание на продукта: два слоя на модул хотел използват ALC съвет, този вид на панел е светлина и топлина опазване, звук изолация, противопожарни, трайност също много добри. Това е лесно строителство и ниска цена, така че няколко работници могат да изградят в кратък период от време за завършване. Вратите са...

Информация за продукта

Описание на продукта:

Двата слоя на модул хотел използват ALC съвет, този вид на панел е светлина и топлина опазване, звук изолация, противопожарни, трайност също много добри. Това е лесно строителство и ниска цена, така че няколко работници могат да изградят в кратък период от време за завършване. Врати са блиндирани врати, държат много на стаи, за да осигури живот. Вътрешни предоставят лампа, комутатор, гнездо.

Опаковане и доставка:

Преди експедиране ние определи шкафа и други аксесоари с поддръжка на дървени подови настилки. Можем също да предоставят други начини на опаковане, но ние ще таксува допълнително опаковане такси. Обърнете се към нашите продажби в детайли.

опаковани в 40 и #39; ГЩ или 40and #39; OT cases.40 и #39; OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товари ще бъдат по-скъпи от 40and #39; ГЩ.

Информация за фирмата:

Професионални сглобяеми къща манифактура, основана през 2004 г.

Общата разгъната застроена площ около 8000m 2

Брой на заетите лица около 70.

Експортно ориентирани фабрика

За контакти:

Интерес към нашите продукти?

Нашите търговски представители ще ви предложи професионални услуги и решения.

Не се колебайте, свържете се с нас сега! Повече рисунки, 3 d фигура, снимка, моля свържете се с нас, ние ще ви отговори в рамките на 24 часа.


HUASHA е занимавал с поцинкована лека стоманена рамка структура мобилни покритие търговски къщи за над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: поцинкована стомана рамката структура мобилни покритие търговски къщи, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like