20 фут външни фабрики преработени преносими контейнер Начало комплекти

Този плосък пакет кабина с навес се разгъва от едната страна.Поддържащата пружина може да задържа 300 кг тегло.Той обикновено се използва за кафе бар, магазин, дисплей и така нататък.Можем да предложим и сглобяваме банята, съблекалнята, мивката или други имате нужда. Тя е плоска опаковка и удобно да се движи, ако искате ....

Информация за продукта

Този плосък пакет кабина с навес се разгъва от едната страна.Поддържащата пружина може да задържа 300 кг тегло.Той обикновено се използва за кафе бар, магазин, дисплей и така нататък.Можем да предложим и сглобяваме банята, съблекалнята, мивката или други имате нужда. Той е плосък пакет и удобен за придвижване, ако искате. Четирите ъгъла са направени същите като стандартните контейнери за морска корабоплаване ISO

 

 

1.png

 

 

 

Конфигурация

размер

5910 * 2200 * 2520mm

Стоманена структура

Поцинкована стоманена конструкция

Стенни панели

50мм / 75мм EPS / панелен вата / PU сандвич панел

Външна облицовка

PVC / WPC / Метална дърворезба / дърво

Ъглово монтиране

ISO стандартен ъглов фитинг

прозорец

Алуминиева сплав / PVC плъзгащ двуслоен кухи стъклени прозорци с екран

врата

Алуминиева сплав с двуслойна куха стъклена врата / врата от сандвич панел

етаж

Шперплат / циментова фибролитна плоча, Ламиниран под / бамбуков под с первази

Електрическа система

Електрическа жичка / светлина / ключ / гнездо / разпределителна кутия

Водна система

PVC и PPR тръба

аксесоари

Нива, стъклен цимент, боядисване и др.

Време за доставка

15 дни

MOQ

2 единици

 

 

Общото тегло на тази кабина е около 1.5 тона. И може да се използва от 15 до 20 години. Той се сглобява във фабриката и се зарежда изцяло в контейнера за транспортиране. Така ще трябва само да свържете електричеството и водопровода на място. Това е много удобно.

 

2.png

 

 

Опаковане и доставка

 

Преди изпращането, ние фиксираме шкафа и другите аксесоари с дървена подова настилка. Можем да осигурим и други начини за опаковане, но ние ще таксуваме допълнителни такси за опаковане. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности. Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT cases.40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.

 

информация за компанията

  Професионална фабрика за фабрики, основана през 2004 г.

Общата площ е около 8000 м2


Брой на служителите около 70.


Експортно ориентирано завод

 

8.png

 

 

ЧЗВ

 

1.Q.Може ли да ми дадете някаква отстъпка?
А. Като цяло, ние ще ви дадем най-конкурентната цена. Но ако Вашата поръчка е изключително голяма, ние ще се подготвим за увеличаване на отстъпката за дългосрочно сътрудничество

 

2. Q.Може ли да ми даде DWG формат чертежи? Искам да направя някои промени.
А.Ако искате да направите някои промени в рисунките, можете да ни разкажете подробностите и можем да ви направим услуга.

 

3.Q.Имате ли някаква сертификация? Дали вашият продукт отговаря на стандарта на страната ни?
А. Да, ние можем да предоставим ISO сертификати, протоколи от тестове, SGS сертификати като ваши документи за поддръжка. Можете любезно да ни кажете за стандартите на Вашата страна и ние можем да се постараем да отговорим на Вашите стандарти.

 

4.Q.Ако поръчаме повече от нашия капацитет, как да организираме доставката?
A. Произвеждаме по поръчка, но ще спестим всякакви усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.

 

5.Q.Този път ще купим 1 комплект за проверка на качеството и ще бъде поставен за шоу. За дългосрочно сътрудничество, вашата компания ще ни предложи конкурентна цена?
A. Това е голяма чест да има дългосрочно сътрудничество с вас, ние ще ви дадем най-конкурентната цена.

 

6.К.За да импортирате продуктите си, какви са необходимите документи за импортиране?
А. Имате нужда от документите за клиентите, като пакетиращ лист, търговска фактура, договор и нещо подобно, когато вземете стоките от пристанищата, ще ви изпратим всички свързани с тях документи.

 


HUASHA се занимава с 20 фута на открито фабрика преработени преносими контейнер домашни комплекти за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: 20 фута на открито фабрика преработени преносими контейнер дом комплекти, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също