Разшиваща се сглобяема плажна къща за продажба

Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент иска малка къща за семеен живот. Тя спести инсталацията и разходите за труд за него.Той хареса много. И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят. Тя е около 37 кв.м. и ...

Информация за продукта

详情 1.jpg


Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент иска малка къща за семеен живот. Тя спести инсталацията и разходите за труд за него.Той хареса много. И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят.

Тя е около 37 кв.м., а за завършване на инсталацията е необходим един ден за 6 души. Той включва спалня за една родителска стая и спалня за едно дете.

Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да предоставим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди, ако е необходимо.

Има достатъчно място в дневната, за да сложите маса, диван и маса за чай.


blob.png

Дизайн планове

blob.png

HUASHA също така предлага персонализиране според вашите изисквания . Ние можем да осигурим някои уреди, ако е необходимо, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др.


Опаковка и доставка


Ние опаковаме шкафа и другите аксесоари с дървена подложка, за да избегнем движение по време на превоза. Имаме различни начини за опаковане, ако е необходимо, но може би ще струва повече. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности.


blob.png


местоположение


blob.png

HUASHA се занимава с разширяване на prefab транспортируеми плаж къща за продажба в продължение на повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: разширими prefab транспортируеми плаж къща за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също