Достъпни панелни ваканционни къщи

Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти иска малка къща за семеен живот. Той ни каза, че разходите за труд в Австралия са били много високи и нямаше опит в инсталирането на сгради. Така че ние проектирахме тази къща за него. Тя е около 37 кв.м и е необходимо ...

Информация за продукта

Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 година. Един от нашите австралийски клиенти иска малка къща за семеен живот. Той ни каза, че разходите за труд в Австралия са много високи и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че ние проектирахме тази къща за него.

产品展示.jpg

Тя е около 37 кв.м., а за завършване на инсталацията е необходим един ден за 6 души. Той включва спалня за една родителска стая и спалня за едно дете.

Тоалетната, държач за хартия, душ, мивка, огледало, кърпа са всички инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат тръбопроводи за доставка и отводняване на място.

Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

1

Моделът вътре в къщата може да бъде променен в зависимост от вашето request.We може да осигури някои домакински уреди, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако мислите, че бялата стена е много монотонен, не се притеснявайте, ние имате разнообразие от вътрешни и външни стени декоративни дъски за вас да избирате.Ние ще отговарят на всички ваши изисквания за жилища с нашите професионални нагласи.

.jpg

Конфигурация

Мярка

6400 * 5480 * 2520mm

Опаковъчен размер

2200 * 5910 * 2520mm

Стенни панели

50/75 мм EPS / Рок вълна / PU сандвич панел с двустранно 0.4 мм PPGI

Стоманена структура

2,5 ~ 3,0 мм галванизирана стоманена конструкция

Windows

Пластмасова стомана / Алуминиева сплав с двойно стъкло от стъкло с екрани

Входна врата

Пластмасова стомана / Алуминиева сплав, двуслойна куха стъклена врата

Вътрешна врата

Сандвич панел врата, рамка от алуминиева сплав, заключване

черен под

18 мм многопластова / циментова основа

Баня под

PVC под / керамични плочки

Баня

Душ, седемна тоалетна, мивка, кърпа за ръце + огледало + кутия за хартия

кухня

Мивка с шкаф (PVC панел), двойна мивка от неръждаема стомана, чук

Водопроводна тръба

ППР и PVC водоснабдителна и дренажна тръба с фитинги

Електрическа система

Превключвател, гнездо, лампа, водоустойчива гнездо, разпределителна кутия.

аксесоари

Боя, стъклен цимент, подови нокти, слепи нитове и др.

20-футов разширен план за кабината

Опаковане и доставка

Преди изпращането, ние фиксираме шкафа и другите аксесоари с дървена подова настилка. Можем да осигурим и други начини за опаковане, но ние ще таксуваме допълнителни такси за опаковане. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности.

Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT cases.40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.

нашите услуги

-_. JPG


Свързани продукти

Другите 3 вида разширителни кабини са проектирани на базата на разширимата кабина от 20 фута и отговарят на различни запитвания от клиенти.Ако мислите, че каютата от 37 м2 не е достатъчно голяма, моля, кликнете по-долу, за да научите повече подробности.

1.jpg

2.jpg

3.jpg


информация за компанията


Nantong Huasha Movable House Ко ООД е създадена през 2004 г. и се разраства в международно ориентирана компания с нейните повече от 10 години професионален опит в областта на производството и износа къща сглобяеми. През последните десет години ние сме установили пълния процес от разработване на нови продукти, количество производство, контрол на качеството, за производство и техническа поддръжка. Досега 90% от нашите продукти са широко използвани в много страни по света.


ЧЗВ

1.Q.Може ли да ми дадете някаква отстъпка?
А. Като цяло, ние ще ви дадем най-конкурентната цена. Но ако Вашата поръчка е изключително голяма, ние ще се подготвим за увеличаване на отстъпката за дългосрочно сътрудничество

2. Q.Може ли да ми даде DWG формат чертежи? Искам да направя някои промени.
А.Ако искате да направите някои промени в рисунките, можете да ни разкажете подробностите и можем да ви направим услуга.

3.Q.Имате ли някаква сертификация? Дали вашият продукт отговаря на стандарта на страната ни?
А. Да, ние можем да предоставим ISO сертификати, протоколи от тестове, SGS сертификати като ваши документи за поддръжка. Можете любезно да ни кажете за стандартите на Вашата страна и ние можем да се постараем да отговорим на Вашите стандарти.

4.Q.Ако поръчаме повече от нашия капацитет, как да организираме доставката?
A. Произвеждаме по поръчка, но ще спестим всякакви усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.

5.Q.Този път ще купим 1 комплект за проверка на качеството и ще бъде поставен за шоу. За дългосрочно сътрудничество, вашата компания ще ни предложи конкурентна цена?
A. Това е голяма чест да има дългосрочно сътрудничество с вас, ние ще ви дадем най-конкурентната цена.

6.К.За да импортирате продуктите си, какви са необходимите документи за импортиране?
А. Имате нужда от документите за клиентите, като пакетиращ лист, търговска фактура, договор и нещо подобно, когато вземете стоките от пристанищата, ще ви изпратим всички свързани с тях документи.


HUASHA се занимава с достъпни панелни ваканционни домове за строителство над 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: достъпни panelized ваканционни домове строителство, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също