Дизайн на водоустойчиви сгъваеми кабини

Няма ли да е хубаво, ако всичко, което трябва да направите, е да грабнете дома си и да напуснете града, когато е в състояние на голямо страдание? Колкото и просто да опаковате нещата си и да сгънете стените си и да увеличите! Тя е около 37 квм и отнема един ден за 6 души, за да завършите инсталацията.

Информация за продукта



HTB1r0P_XVGWBuNjy0Fbq6z4sXXae (1) .jpgHTB1R5b0X7KWBuNjy1zjq6AOypXaN.jpgHTB1R5b0X7KWBuNjy1zjq6AOypXaN.jpg


Няма ли да е хубаво, ако всичко, което трябва да направите, е да грабнете дома си и да напуснете града, когато е в състояние на голямо страдание? Колкото и просто да опаковате нещата си и да сгънете стените си и да увеличите!

IMG_0076.jpgIMG_0089.jpg

Тя е около 37 квм и отнема един ден за 6 души, за да завърши инсталацията.



10.jpg8.jpg7.jpg


Ние опаковаме шкафа и други аксесоари с дървена подложка, за да избегнем движение по време на превоза. Имаме различни начини за опаковане, ако е необходимо, но може би ще струва повече. Моля, свържете се подробно с нашите продажби.


HTB14zQcgxrI8KJjy0Fpq6z5hVXa6.jpg HTB1uI.xgrYI8KJjy0Faq6zAiVXab.jpg


Тази къща може да бъде опакована в 40 'HQ или 40' OT cotainers.40 'OT е по-удобна за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ. Различни неща, различна цена. Просто вземете решение и ни изпратете това, от което имате нужда!

HUASHA се занимава с водоустойчива сглобяема кабина дизайн за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниска цена и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: водоустойчиви сгъваеми кабини дизайн, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също