Двустаен сглобяем контейнер за къщи Планове сглобяем комплект за дома

Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти искаше малка къща за семейно живеене. Той ни каза, че цената на труда в Австралия е много висока и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че проектирахме тази къща за него. Тя е около 37 кв.м и отнема ...

Информация за продукта


Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти искаше малка къща за семейно живеене. Той ни каза, че цената на труда в Австралия е много висока и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че проектирахме тази къща за него.

photobank


Тя е около 37 кв.м и са необходими два часа за завършване на инсталацията за 3 лица. Включва спалня на родителите и една детска спалня.

Тоалетната, държачът за хартия, душ, мивка, огледало, стойка за кърпи са инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат захранващи и отводняващи тръби на място.

Кухнята е отворена и можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

Има достатъчно площ в хола, за да сложите маса, диван и маса за чай.


photobank (1)

规格

photobank (2)


Ако смятате, че бялата стена е много монотонна, не се притеснявайте, ние имаме разнообразие от декоративни дъски за вътрешни и външни стени, които да изберете.


Ние ще отговорим на всички ваши изисквания за жилище с нашите професионални нагласи.


photobank (5)

123


Интересувате се от нашите продукти?Нашите търговски представители ще ви предложат професионални услуги и индивидуални решения.

photobank (6)


HUASHA се занимава с тристаен сглобяем контейнерен дом за повече от 20 години сглобяем комплект за дома, а ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай заради нашите ниски цени и качествени продукти. За да се погрижим за изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализираната услуга.
Hot Tags: двуспален сглобяем контейнер къща планира сглобяем комплект за дома, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like