Къщата за малки разтегателни сгради

РЕАЛНА КАРТИНА НА СНИМКА Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато нашият първи австралийски клиент искаше малка къща за семеен живот. Той спаси инсталацията и разходите за труд за него.Той го хареса много.И сега тя е по-популярна не само в Австралия, но и по целия свят. То е...

Информация за продукта

РЕАЛНА СНИМКА


Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент искаше малка къща за семеен живот. Той спаси инсталацията и разходите за труд за него.Той го хареса много.И сега тя е по-популярна не само в Австралия, но и по целия свят.

Тя е около 37 квм и отнема един ден за 6 души, за да завърши инсталацията.


В нашата фабрика са инсталирани тоалетната, държача за хартия, душ, мивка, огледало, багажник за кърпи. Клиентите трябва само да свържат снабдителните и дренажни тръби локално.


Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди, ако е необходимо.


В хола има достатъчно място за поставяне на маса, диван и чаена маса.

Вътрешна среда


Вътрешното оформление не е задължително въз основа на заявката ви. Ние можем да предоставим някои уреди, ако е необходимо, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако смятате, че бялата стена е твърде монотонна, ние имаме разнообразие от вътрешни и външни декоративни стени, които можете да изберете. Ще се постараем да задоволим всички ваши изисквания за жилищно настаняване с нашите професионални нагласи.

Дизайнерски планове

HUASHA предлага и персонализиране според вашите изисквания

Ние можем да предоставим някои уреди, ако е необходимо, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др.

Конфигурация

Мярка

6400 * 5480 * 2520mm

Размер на опаковката

2200 * 5910 * 2520mm

Стенен панел

50 / 75mm EPS / Скална вата / PU сандвич панел с двустранен 0.4mm PPGI

Стоманена структура

2.5 ~ 3.0mm стоманена конструкция

Windows

Пластмасова стомана / Алуминиева сплав, двуслойно кухо стъкло с прозорци

Входна врата

Пластмасова стомана / алуминиева сплав двуслойна куха стъклена врата

Вътрешна врата

Врати със сандвич панел, рамка от алуминиева сплав, ключалка

черен под

18 мм многослойна / циментова плоча

Етаж на банята

PVC под / керамични плочки

Баня

Душ, тоалетна чиния, мивка, стойка за кърпи + огледало + кутия за хартия

кухня

Мивка с шкаф (PVC панел), двойна мивка от неръждаема стомана, кран

Водопроводна тръба

PPR и PVC водоснабдителна и дренажна тръба с фитинги

Електрическа система

Превключвател, цокъл, лампа светлина, водоустойчив цокъл, разпределителна кутия.

аксесоари

Боя, стъклен цимент, гвоздеи за пода, слепи нитове и др.


Тази къща може да бъде опакована в 40 'HQ или 40' OT cotainers.40 'OT е по-удобна за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ. Различни неща, различна цена. Просто вземете решение и ни изпратете това, от което имате нужда!

Свързани продукти

Нашата компания ServicOurNantong HUASHA Movable house Company е създадена през 2005 г. под ръководството и управлението на Mr.Gao (Директор), който има задълбочен опит и много опит в областта на сглобяемите къщи. Модернизацията и развитието чрез въвеждането на сегашните технологии и материали помогнаха въвеждаме HUASHA в статута на пазарни лидери и продължаваме да растеме с всеки успешен завършек и доставка на нашите продукти до вашето удовлетворение. Ние напълно разбираме екологичните въпроси, тъй като продължаваме да развиваме, обновяваме и доставяме на вашето удовлетворение


местоположениеHUASHA се занимава с малка разширяваща се сграда за над 20 години и ние сме известни като един от водещите производители и доставчици в Китай за нашите продукти с ниска цена и качество. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: малка разширяема сграда комплекти къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също