Малка разширяваща се къща

Този тип сгъваеми къщи е само 510 ~ 650mm, транспорт на тази къща е много удобно, също така и инсталацията е много бързо, прозорци и врати са инсталирани фабрика, клиентите трябва само да отвори покрив и основи \ t от двете страни и фиксира стените локално.

Информация за продукта

6.jpg


4.jpg


Този тип сгъваеми къщи е само 510 ~ 650mm, транспорт на тази къща е много удобно, също така и инсталацията е много бързо, прозорци и врати са инсталирани фабрика, клиентите трябва само да отвори покрив и основи \ t от двете страни и фиксира стените локално. Клиентите могат да избират от 14м2 до 70м2, планът може да бъде проектиран според вашите нужди.

Бърза инсталация, лесен транспорт и ниска цена, тези предимства правят този продукт популярен в Близкия изток, Южна Африка, Австралия и други региони. Различните нужди на клиентите и местният климат, ние имаме широка гама от материали за избор.

Има различни материали, които да бъдат избрани според нуждите на клиентите и местния климат.

 


HUASHA се занимава с малка разширяема къща за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: малка разширяема къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също