Сглобяеми комплекти за жилищно строителство

Няма ли да е хубаво, ако всичко, което трябва да направите, е да грабнете дома си и да напуснете града, когато е в състояние на голямо страдание? Колкото и просто да опаковате нещата си и да сгънете стените си и да увеличите! Разбира се, тази идея ще бъде толкова голяма и удобна за всички тук, в страната, особено за тези, които ...

Информация за продуктаHTB1r0P_XVGWBuNjy0Fbq6z4sXXae (1).jpgHTB1R5b0X7KWBuNjy1zjq6AOypXaN.jpgHTB1R5b0X7KWBuNjy1zjq6AOypXaN.jpg


Няма ли да е хубаво, ако всичко, което трябва да направите, е да грабнете дома си и да напуснете града, когато е в състояние на голямо страдание? Колкото и просто да опаковате нещата си и да сгънете стените си и да увеличите! Разбира се, тази идея би била толкова голяма и удобна за всички тук в страната, особено тези, които са били засегнати от тези тайфуни.

HTB1C9r_X4SYBuNjSspjq6x73VXaS.jpgHTB1R5b0X7KWBuNjy1zjq6AOypXaN.jpg

Тя е около 37 квм и отнема един ден за 6 души, за да завърши инсталацията. Тя включва спалня с една родителска стая и една детска спалня.


В нашата фабрика са монтирани тоалетна, държач за хартия, душ, мивка, огледало, багажник за кърпи. Клиентите трябва само да свържат снабдителните и дренажни тръби локално.


Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди, ако е необходимо.


В дневната има достатъчно място за поставяне на маса, диван и маса за чай.


10.jpg8.jpg7.jpg


Ние опаковаме шкафа и други аксесоари с дървена подложка, за да избегнем движение по време на превоза. Имаме различни начини за опаковане, ако е необходимо, но може би ще струва повече. Моля, свържете се подробно с нашите продажби.


HTB14zQcgxrI8KJjy0Fpq6z5hVXa6.jpg HTB1uI.xgrYI8KJjy0Faq6zAiVXab.jpg


Тази къща може да бъде опакована в 40 'HQ или 40' OT cotainers.40 'OT е по-удобна за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ. Различни неща, различна цена. Просто вземете решение и ни изпратете това, от което имате нужда!

HUASHA е бил ангажиран в сглобяеми комплекти за изграждане на къща за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: сглобяеми комплекти за жилищно строителство, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също