Преносим с ниска цена, водоустойчив разширим дизайн на кабината

Ние Huasha прави тази сгъваема къща с максимален размер, която може да бъде заредена в контейнера. Приемаме пантата, за да направим къщата модулна, която може да бъде сгъната, разгъната и преместена. Клиентите могат да обединяват къщите в по-големи, за да отговорят на различните изисквания на обекта. В ...

Информация за продукта

主图2.jpg

Ние Huasha прави тази сгъваема къща с максимален размер, която може да бъде заредена в контейнера.
Приемаме пантата, за да направим къщата модулна, която може да бъде сгъната, разгъната и преместена.
Клиентите могат да обединяват къщите в по-големи, за да отговорят на различните изисквания на обекта.

2.jpg

Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди .

3.jpg

Тоалетната, държач за хартия, душ, мивка, огледало, кърпа са всички инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат тръбопроводи за доставка и отводняване на място.

5.jpg

Моделът вътре в къщата може да бъде променен в зависимост от вашето request.We може да осигури някои домакински уреди, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако мислите, че бялата стена е много монотонен, не се притеснявайте, ние имате разнообразие от вътрешни и външни стени декоративни дъски за вас да избирате.Ние ще отговарят на всички ваши изисквания за жилища с нашите професионални нагласи.

ЧЗВ

1.Ние знаем, че 2 единици могат да бъдат заредени в един контейнер 40 'HQ, но ние просто искаме да поръчаме единица за тестване. Можем ли да поръчаме 1 единица в един 20'GP?

Размерът на опаковката на тази 20-футова експандируема къща е 2200W * 5910L * 2520H, размерът на вратата на 20'GP контейнер е 2200W * 2200mmH, така че не може да бъде зареден в 20'GP контейнер. Ако просто купите една единица, тя ще загуби разходите си за доставка много. Имаме и други серии от сгъваема къща, която може да бъде заредена в 40'HQ заедно с тази къща.

 

2. Електрическата и водната инсталация са ли инсталирани фабрично? Проводниците влизат ли в стените?

Да, както електрическата, така и водната система са инсталирани фабрично, просто трябва да свържете водоснабдяването на място, конекторът е в задната част на къщата. Всички жици са скрити вътре в стените.

 

3.Кой цвят на стенните панели може да бъде избран?

Искам различна цветна къща. Обикновено цветът на стената е сиво-бял, ако искате друг цвят, тогава можем да рисуваме, когато количеството е малко, или ще имаме някои цветове, от които да избирате, ако количеството е голямо.

 

4.Какво е височината на тавана на тази къща? Може ли височината на тавана да бъде 2,5 метра?

Височината на тавана на къщата е 2,28 метра, ако искате да увеличите височината, се нуждаем от контейнер за транспортиране и корабоплаване.

 

5. Друга компания ми предлага по-добра цена. Можете ли да предложите същата цена?

Да, можем да разберем, че други компании ще предложат по-евтина цена. Но бихте ли се объркали да ни покажете своите списъци с котировки? така че можем да ви кажем разликите между продуктите.След това можете да направите по-добър избор.

 

6.Какви инструменти са необходими за разтоварване на къщата от контейнера за експедиране? Колко струва да се събере къщата?

Кранът и мотокарът са необходими, когато разтоварвате къщите. 6 души един ден могат да завършат сглобяването на къщата.

Опаковане и доставка

Преди изпращането, ние фиксираме шкафа и другите аксесоари с дървена подова настилка. Можем да осигурим и други начини за опаковане, но ние ще таксуваме допълнителни такси за опаковане. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности.

Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT cases.40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.

4.png

Свързани продукти

Другите 3 вида разширителни кабини са проектирани на базата на разширимата кабина от 20 фута и отговарят на различни запитвания от клиенти.Ако мислите, че каютата от 37 м2 не е достатъчно голяма, моля, кликнете по-долу, за да научите повече подробности.

  

 

информация за компанията

Професионална фабрика за фабрики, основана през 2004 г.


Общата площ е около 8000 м2


Брой на служителите около 70.


Експортно ориентирано завод

 

8.png

контакт

Интересувате ли се от нашите продукти?

 

Нашите търговски представители ще ви предложат професионални услуги и решения, съобразени с конкретните нужди.

 

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA е ангажирана в ниска цена преносим сглобяеми водоустойчиви разширяеми кабина дизайн за над 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: ниска цена преносим панел водоустойчив разширяване кабина дизайн, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също