Модерен стил разширяема живот квартали контейнер сгъване къща

Описание на продукта: това е нова проба от нашата фирма. Всички структура се прави от себе си на базата на материалите на ISO стандарт 20ft контейнери за транспортиране. Всички стоманена конструкция е горещо поцинкован тел и заварени със защитата на CO2. Имаме пълна производствения процес за нашите...

Информация за продукта

Описание на продукта:

Това е нова проба от нашата компания. Всички структура се прави от себе си на базата на материалите на ISO стандарт 20ft контейнери за транспортиране.

Всички стоманена конструкция е горещо поцинкован тел и заварени със защитата на CO2.

Ние имаме пълно производствения процес за нашите къщи:

Покупка на материали, проверка и подготовка, екип формация, заваряване, полиране, ръжда-доказателство и монтаж.

Продукт идеи:

Ние правим всички къщи на предпоставката за ползи за нашите клиенти.

1. намаляване на обема на опаковката да запишете на разходите за транспорт и монтаж

2. изчисляване материали разумно да спаси разходи

3. увеличаване на механизирани ефективност да спестят труда разходи

4. предлагат най-благоприятна цена да помогне на нашите клиенти да получат конкурентно способност

Отвътре план:

Застроена площ около 58m 2, съдържат 2 спални, 1 баня, 1 отворена кухня, 1 голям хол, 12 алуминиева сплав windows, 1 малка баня прозореца, 1 огнеупорен блиндирана врата

Вътрешна височина: 2400 мм

Топ покрив височина: 4500mm

Тоалетна, държач за хартия, душ, мивка, огледало, шкаф за кърпи са инсталирани в нашата фабрика. Потребителите трябва само да свържете и дренаж тръби локално. Тогава къщата може да се използва.

Кухнята е отворена, и ние можем да персонализирате кухненски шкафове. Можем също да предоставим абсорбатор, фурна, миялна машина и подобни електрически уреди.

Опаковане и доставка:

Преди експедиране, ние определи кухненски шкаф, стенни облицовки, Покривна конструкция, отварящи и други аксесоари в средата на кабината. Можем също да предоставят други начини на опаковане, но ние ще таксува допълнително опаковане такси. Обърнете се към нашите продажби в детайли.

Този продукт може да бъдат опаковани в 40 и #39; ГЩ или 40and #39; OT cases.40 и #39; OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товари ще бъдат по-скъпи от 40and #39; ГЩ.

Информация за фирмата:

Професионални сглобяеми къща манифактура, основана през 2004 г.

Общата разгъната застроена площ около 8000m 2

Брой на заетите лица около 70.

Експортно ориентирани фабрика

Нашите serives:

Интерес към нашите продукти?

Нашите търговски представители ще ви предложи професионални услуги и решения.

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA е ангажирана в модерен стил разширяема живот квартали контейнер сгъваеми къща за повече от 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: модерен стил разширяема живот квартали контейнер сгъваеми къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like