Малдиви 20 Ft Аржентина Сглобяеми контейнерни къщи Етажни планове Мексико 20 фута Веранда Начало

Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти искаше малка къща за семейно живеене. Той ни каза, че цената на труда в Австралия е много висока и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че проектирахме тази къща за него. Тя е около 37 кв.м и отнема ...

Информация за продукта

Не би ли било хубаво, ако всичко, което трябва да направите, е да грабнете дома си и да напуснете града, когато е в състояние на голямо бедствие?


Просто като опаковане на вашите неща и сгъване на стените и увеличаване!


Разбира се, тази идея би била толкова голяма и удобна за всички тук в страната, особено за онези, които бяха засегнати от тайфуните!

 

photobank


Тя е около 37 ~ 128 кв.м и отнема два дни за 5 души, за да завърши инсталацията. Тя включва спалня на един родител и една детска спалня.

Тоалетната, държачът за хартия, душ, мивка, огледало, стойка за кърпи са инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат захранващи и отводняващи тръби на място.

Кухнята е отворена и можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

Има достатъчно площ в хола, за да сложите маса, диван и маса за чай.


фотобанк (1)

Моделът вътре в къщата може да бъде променен според вашата заявка.

Можем да предоставим и някои домакински уреди, като климатик, хладилник, миялна машина, фурна и др.


规格

фотобанк (2)


Ако смятате, че бялата стена е много монотонна, не се притеснявайте, ние имаме разнообразие от декоративни дъски за вътрешни и външни стени, които да изберете.


Ние ще отговорим на всички ваши изисквания за жилище с нашите професионални нагласи.


фотобанк (5)

123


Преди изпращането поправяме шкафа и другите аксесоари с дървена подова опора. Можем да предоставим и други начини за опаковане, но ще таксуваме допълнителни такси за опаковане. Моля, свържете се с нашите продажби подробно.

Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT калъфи.40 'OT е по-удобен за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.Интересувате се от нашите продукти?Нашите търговски представители ще ви предложат професионални услуги и индивидуални решения.


фотобанк (6)


ЧЗВ


1.Q. Електрическата и водоснабдителната система ли са завършени във фабриката? Проводниците минават ли вътре в стенните панели?
A.Да, и електричеството, и водопроводната система са инсталирани фабрично, просто трябва да свържете водоснабдяването на местно ниво, конекторът е в задната част на къщата. Всички проводници са скрити вътре в стените.


2.Q. Можете ли да ми предоставите чертежи във формат DWG? Искам да направя някои промени.
А. Ако искате да направите някои промени в чертежите, бихте могли да ни кажете детайлите и ние можем да ви направим услуга.


3.Q.Имате ли сертификат? Вашият продукт отговаря ли на стандарта на страната ни?
А. Да, ние можем да предоставим ISO сертификати, доклади от тестове, SGS сертификати като ваши документи за поддръжка. Можете любезно да ни кажете за стандартите на вашата страна и ние можем да се опитаме да постигнем вашите стандарти.


4.Q.Ако поръчаме повече от капацитета си, тогава как да организираме доставката?
A. Ние произвеждаме според поръчката, но ще спестим всички усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.


5.Q.Кой цвят на панелите за стена може да бъде избран? Искам къща с различен цвят
A.Обикновено цветът на стената е сиво-бял, ако искате друг цвят, тогава можем да рисуваме, когато количеството е малко, или ще имаме няколко цвята за вас, от които да избирате, ако количеството е голямо.


6.Q. За да импортирате вашите продукти, какви са необходимите документи за внос?
А. Имате нужда от документи за разрешение на клиентите, като опаковъчен списък, търговска фактура, договор и нещо подобно, когато вземете стоките от пристанищата, ние ще ви изпратим всички свързани документи.HUASHA се занимава с Малдивите 20 фута аргентина сглобяеми етажни контейнерни къщи мексико 20 фута веранда дом за повече от 20 години, а ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се погрижим за изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализираната услуга.
Hot Tags: Малдивите 20 фута аржентина сглобяеми етажни контейнерни къщи планове мексико 20 фута веранда дом, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like