Могат да бъдат персонализирани евтини преносими модулни жилища за продажба

Лека стоманена конструкция с височина на тавана 2.4 м. 2 спални и голям хол. Предварително инсталирана електричество и водопровод, добър избор за семеен живот.

Информация за продукта


30.jpg

Идеи за продукти:

Ние правим всички къщи на предпоставката за ползите от нашите клиенти.

1. Намалете обема на опаковката, за да спестите разходите за транспорт и монтаж

2. Изчислете материали разумно, за да спестите разходи

3. Повишете механизираната ефективност, за да спестите разходите за труд

4.Направете най-изгодната цена, за да помогнете на нашите клиенти да получат конкурентна способност

31 (001) .jpg

Вътрешен план:

Площта на сградата около 58 м2, съдържа 2 спални, 1 баня, 1 отворена кухня, 1 голяма всекидневна, 12 прозореца от алуминиева сплав, 1 малък прозорец за баня, 1 огнеупорна охранителна врата

Вътрешна височина: 2400 мм

Височина на покрива: 4500 мм

32.jpg

Тоалетната, държач за хартия, душ, мивка, огледало, кърпа са всички инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат снабдяването и дренажните тръби на място. След това къщата може да бъде използвана.

Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

Опаковане и доставка:

За доставка, ние определяме кухненския шкаф, облицовката на стените, покривната конструкция, покривния панел и други аксесоари в средата на кабината. Можем да осигурим и други начини за опаковане, но ние ще таксуваме допълнителни такси за опаковане. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности.

Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT cases.40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.

33.jpg

Информация за компанията:

Професионална фабрика за фабрики, основана през 2004 година

Общата площ е около 8000 м2

Брой на служителите около 70.

Експортно ориентирано предприятие

5.jpg

Нашите serives:

Интересувате ли се от нашите продукти?

Нашите търговски представители ще ви предложат професионални услуги и решения, съобразени с конкретните нужди.

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA се занимава с модерен стил разширяеми жилищни помещения контейнер сгъваема къща за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.

HUASHA се занимава с могат да бъдат персонализирани евтини преносими модулни жилища за продажба в продължение на повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: могат да бъдат персонализирани евтини преносими модулни жилища за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също