Енергийно ефективно сгъваем и сгъваем мобилен ресторант

Къщата се разгръща от едната страна, обикновено се използва за кафе-кола, магазин, дисплей и т.н. Той използва газов извор, толкова удобен.

Информация за продукта

РЕАЛНА СНИМКА
Този плосък пакет кабина с навес се разгъва от едната страна.Поддържащата пружина може да задържа 300 кг тегло.Той обикновено се използва за кафе бар, магазин, дисплей и така нататък.Ние можем да предложим и сглобяваме банята, съблекалнята, мивката или други имате нужда. Той е плосък пакет и удобен за придвижване, ако искате. Четирите ъгъла са направени същите като стандартните контейнери за морска корабоплаване ISO
Общото тегло на тази кабина е около 1.5 тона. И може да се използва от 15 до 20 години. Той се сглобява във фабриката и се зарежда изцяло в контейнера за транспортиране. Така ще трябва само да свържете електричеството и водопровода на място. Това е много удобно.

Конфигурация

размер

5910 * 2200 * 2520mm

Стоманена структура

Поцинкована стоманена конструкция

Стенни панели

50мм / 75мм EPS / панелен вата / PU сандвич панел

Външна облицовка

PVC / WPC / Метална дърворезба / дърво

Ъглово монтиране

ISO стандартен ъглов фитинг

прозорец

Алуминиева сплав / PVC плъзгащ двуслоен кухи стъклени прозорци с екран

врата

Алуминиева сплав с двуслойна куха стъклена врата / врата от сандвич панел

етаж

Шперплат / циментова фибролитна плоча, Ламиниран под / бамбуков под с первази

Електрическа система

Електрическа жичка / светлина / ключ / гнездо / разпределителна кутия

Водна система

PVC и PPR тръба

аксесоари

Нива, стъклен цимент, боядисване и др.

Време за доставка

15 дни

MOQ

2 комплекта

Опаковане и доставка

Ние опаковаме шкафа и другите аксесоари с дървена подложка, за да избегнем движение по време на превоза. Имаме различни начини за опаковане, ако е необходимо, но може би ще струва повече. Моля, свържете се с нашите продажби в подробности.


Тази кабина може да бъде опакована в 40 'HQ или 40' OT купари. 40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ. Различни неща, различни цени.Направете вашето решение и ни изпратете това, от което се нуждаете! Очакваме ви тук!

Вътрешна среда

Вътрешното оформление е по избор на базата на вашата заявка. Ние можем да осигурим някои уреди, ако е необходимо, като например климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако мислите, че бялата стена е твърде монотонна, имаме различни вътрешни и външни декоративни стени, които можете да избирате. Ще се постараем да удовлетворим всички ваши изисквания за жилищно настаняване с нашите професионални нагласи.

Свързани продукти

20 фута конвейер реализации

Иновативна и вълнуваща концепция за трансформиране на контейнери за корабоплаване
уникални, отделни единици; всеки от тях на специален дизайн !

Контейнер за кафе с 20 фута

Контейнерите са изключително гъвкави и в съчетание с творческите ни нюанси и дизайнерски опит, ние можем да изградим персонализираното решение ... безкрайни възможности, ограничени само от вашето въображение!

Павилион за контейнери втора употреба

Нашите HUASHA са подходящи за широка гама от приложения, включително ваканционни жилища, като алтернатива на разширенията на къщите и за търговски, търговски, маркетингови и развлекателни възможности.

Нашата услуга

Нашата компания


Nantong HUASHA Movable House Company е създадена през 2005 г. под ръководството и ръководството на Mr.Gao (директор), който има дълбок опит и много опит в областта на предварително произведени къщи. Модернизацията и развитието чрез въвеждането на сега технологии и материали са помогнали донесете HUASHA на статут на лидери на пазара и продължава да нараства със своя успех при всяко успешно завършване и доставка на нашите продукти до ваше удовлетворение.Ние разбираме напълно проблемите на околната среда, тъй като ние продължаваме да развиваме, обновяваме и доставяме до ваше удовлетворение


местоположение

ЧЗВ

1.Q.Може ли да ми дадете някаква отстъпка?
А. Като цяло, ние ще Ви дадем най-конкурентната цена. Но ако вашата поръчка е изключително голяма, ние ще се подготвим да увеличим отстъпката за дългосрочно сътрудничество

2.Q.Може ли да ми дадете DWG f o rmat чертежи? Искам да направя някои промени.
А. Ако искате да направите някои промени в рисунките, можете да ни кажете подробностите и можем да ви направим услуга.

3.Q.Имате ли някаква сертификация? Дали вашият продукт отговаря на стандарта на страната ни?
А. Да. Ние можем да предоставим ISO сертификати, протоколи от изпитвания, сертификати SGS като ваши документи за поддръжка. Можете да ни разкажете за стандартите на Вашата страна и ние можем да опитаме всичко възможно, за да отговорим на Вашите стандарти.

4.Q.Ако поръчаме повече от нашия капацитет, как да организираме доставката?
A. Произвеждаме по поръчка. Но ще спестим всякакви усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.

5.Q.Този път ще купим 1 комплект за проверка на качеството и ще бъде поставен за шоу. За дългосрочно сътрудничество, вашата компания ще ни предложи конкурентна цена?
А.Това е голяма чест да има дългосрочно сътрудничество с вас.Ние ще ви дадем най-конкурентната цена можем.

6.К.За да импортирате продуктите си, какви са необходимите документи за импортиране?
A.Не се нуждаете от документите за митническо освобождаване, като например опаковъчен списък, търговска фактура, договор и нещо подобно. Ще ви изпратим всички свързани документи след изпращането.
HUASHA се занимава с енергоефективно подреждане и сгъване на мобилни модулни ресторанти за над 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: енергийно ефективен подреден и сгъваем мобилен ресторант модулен магазин, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също