Фаворити Разгърната модерна стоманена конструкция Контейнер Семейна къща Жилищна

Лесно монтиране на подвижна преносима сглобяема къща за продажба Ние Huasha прави тази сглобяема сглобяема къща с максимален размер, която може да бъде заредена в контейнер. Приемаме пантата, за да направим къщата модулна, която може да бъде сгъната, разгъната и преместена. Клиентите могат да комбинират ...

Информация за продукта


Ние Huasha прави тази сгъваема сглобяема къща с максимален размер, която може да бъде заредена в корабоплаването

контейнер.
Приемаме пантата, за да направим къщата модулна, която може да бъде сгъната, разгъната и преместена.
Клиентите могат да комбинират сглобяемите къщи в по-големи, за да отговарят на различните изисквания на обекта

Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди .

Тоалетната, държач за хартия, душ, мивка, огледало, кърпа са всички инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат тръбопроводи за доставка и отводняване на място.

Моделът вътре в къщата може да бъде променен в зависимост от вашето request.We може да осигури някои домакински уреди, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако мислите, че бялата стена е много монотонен, не се притеснявайте, ние имате разнообразие от вътрешни и външни стени декоративни дъски за вас да избирате.Ние ще отговарят на всички ваши изисквания за жилища с нашите професионални нагласи.

Опаковане и доставка


.jpg


информация за компанията

Професионална фабрика за фабрики, основана през 2004 г.


Общата площ е около 8000 м2


Брой на служителите около 70.


Експортно ориентирано предприятие

.jpg

ЧЗВ

1.Q.Може ли да ми дадете някаква отстъпка?
А. Като цяло, ние ще ви дадем най-конкурентната цена. Но ако Вашата поръчка е изключително голяма, ние ще се подготвим за увеличаване на отстъпката за дългосрочно сътрудничество

2. Q.Може ли да ми даде DWG формат чертежи? Искам да направя някои промени.
А.Ако искате да направите някои промени в рисунките, можете да ни разкажете подробностите и можем да ви направим услуга.

3.Q.Имате ли някаква сертификация? Дали вашият продукт отговаря на стандарта на страната ни?
А. Да, ние можем да предоставим ISO сертификати, протоколи от тестове, SGS сертификати като ваши документи за поддръжка. Можете любезно да ни кажете за стандартите на Вашата страна и ние можем да се постараем да отговорим на Вашите стандарти.

4.Q.Ако поръчаме повече от нашия капацитет, как да организираме доставката?
A. Произвеждаме по поръчка, но ще спестим всякакви усилия за доставка, без да жертваме качеството възможно най-скоро.

5.Q.Този път ще купим 1 комплект за проверка на качеството и ще бъде поставен за шоу. За дългосрочно сътрудничество, вашата компания ще ни предложи конкурентна цена?
A. Това е голяма чест да има дългосрочно сътрудничество с вас, ние ще ви дадем най-конкурентната цена.

6.К.За да импортирате продуктите си, какви са необходимите документи за импортиране?
А. Имате нужда от документите за клиентите, като пакетиращ лист, търговска фактура, договор и нещо подобно, когато вземете стоките от пристанищата, ще ви изпратим всички свързани документи.


HUASHA се занимава с флористична разширена модерна стоманена конструкция контейнер фамилна къща, която живее повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: фулабъл разширен съвременна стоманена конструкция контейнер семейна къща живеене, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like