Лесен транспорт и Quikly инсталирате сгъване 20 фута разширение жилища с 2 спални

Описание на продукта: този вид на разширяеми къща е проектирана в 2009.One на нашите клиенти от Австралия искаше малка къща за семеен живот. Той ни каза, че разходите на труд в Австралия е много висока, и той не е имал опит в инсталирането на сгради. Така че ние разработихме тази къща за него. Това е за...

Информация за продукта

Описание на продукта:

Този вид на разширяеми къща е проектирана в 2009.One на нашите клиенти от Австралия искаше малка къща за семеен живот. Той ни каза, че разходите на труд в Австралия е много висока, и той не е имал опит в инсталирането на сгради. Така че ние разработихме тази къща за него.

Това е около 37 кв.м и отнема един ден за 6 лица, за да завършите инсталирането. Тя включва един родителите спалня и едно дете спалня.

Тоалетна, държач за хартия, душ, мивка, огледало, шкаф за кърпи са инсталирани в нашата фабрика. Потребителите трябва само да свържете и дренаж тръби локално.

Кухнята е отворена, и ние можем да персонализирате кухненски шкафове. Можем също да предоставим абсорбатор, фурна, миялна машина и подобни електрически уреди.

Има достатъчно пространство в хола да потушат маса, диван и маса за чай.

Моделът вътре в къщата може да се променя според вашето искане. Можем също да предоставят някои домакински уреди, като климатик, хладилник, миялна машина, фурна и т.н... Ако мислите, че бялата стена е много монотонен, donand #39; t дърпам, имаме разнообразие от вътрешни и външни стени декоративни дъски за да изберете. Ние ще отговарят всички ваши изисквания за жилище с нашите професионални нагласи.

Опаковане и доставка:

Преди експедиране ние определи шкафа и други аксесоари с поддръжка на дървени подови настилки. Можем също да предоставят други начини на опаковане, но ние ще таксува допълнително опаковане такси. Обърнете се към нашите продажби в детайли.

Този продукт може да бъдат опаковани в 40 и #39; ГЩ или 40and #39; OT cases.40 и #39; OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товари ще бъдат по-скъпи от 40and #39; ГЩ.

Информация за фирмата:

Професионални сглобяеми къща манифактура, основана през 2004 г.

Общата разгъната застроена площ около 8000m 2

Брой на заетите лица около 70.

Експортно ориентирани фабрика

За контакти:

Интерес към нашите продукти?

Нашите търговски представители ще ви предложи професионални услуги и решения.

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA е ангажирана в лесно транспортиране и quikly инсталирате сгъване 20 фута разширение къщи с 2 спални за над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: лесен транспорт и quikly инсталирате сгъване 20 фута разширение къщи с 2 спални, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like