Персонализирани Евтините Expandable каюта домове за продажба

Лека стоманена конструкция с височина на тавана 2.4m. 2 спални и голяма всекидневна. Предварително инсталирани електричество и водопровод, добър избор за семейния живот.

Информация за продукта


30.jpg

Идеи за продукта:

Ние правим всички къщи на базата на предимствата на нашите клиенти.

1.Намалете обема на опаковката, за да спестите разходите за транспорт и монтаж

2.Изчислете материалите разумно, за да спестите разходи

3.Увеличете механизираната ефективност, за да спестите разходите за труд

4.Оферта на най-благоприятната цена, за да помогне на нашите клиенти да получат конкурентни способности

Вътрешен план:

Застроена площ от 58м2, съдържа 2 спални, 1 баня, 1 отворена кухня, 1 голяма всекидневна, 12 прозорци от алуминиева сплав, 1 малък прозорец за баня, 1 пожароустойчива врата

Вътрешна височина: 2400мм

Височина на покрива: 4500мм

32.jpg

В нашата фабрика са монтирани тоалетна, държач за хартия, душ, мивка, огледало, багажник за кърпи. Клиентите трябва само да свържат снабдителните и дренажни тръби локално. Тогава къщата може да се използва.

Кухнята е отворена, и ние можем да персонализираме кухненските шкафове, .Ние можем да осигурим и аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

Опаковка и доставка:

Befor пратка, ние определяме кухненски шкаф, стенни облицовки, покривна конструкция, покривен панел и други аксесоари в средата на кабината. Моля, свържете се подробно с нашите продажби.

Този продукт може да бъде опакован в 40 'HQ или 40' OT случаи. 40 'OT е по-удобен за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ.

11.jpg

Информация за компанията:

Професионална сглобяема къща фабрика основана през 2004 година

Обща РЗП около 8000м2

Брой на служителите около 70.

Експортно ориентирана фабрика

5.jpg

Нашите сестри:

Интересувате се от нашите продукти?

Нашите търговски представители ще Ви предложат професионални услуги и индивидуални решения.

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA е ангажиран в модерен стил разширяване на жилищни помещения контейнер сгъваеми къща за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниска цена и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.

HUASHA е била ангажирана в персонализирани евтини домове за разширяване на кабината за продажба за над 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: персонализирани евтини домове за разширяване на кабината за продажба, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like