Китай сглобяеми модулни контейнери за дома Цени Beauti с 2 спални сглобяеми къщи

Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти искаше малка къща за семейно живеене. Той ни каза, че цената на труда в Австралия е много висока и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че проектирахме тази къща за него. Тя е около 37 кв.м и отнема ...

Информация за продукта

Китай сглобяеми модулни контейнери за жилища цени, красиви с 2 спални сглобяем дом


Този вид разширяваща се къща е проектирана през 2009 г. Един от нашите австралийски клиенти искаше малка къща за семейно живеене. Той ни каза, че цената на труда в Австралия е много висока и той няма опит в инсталирането на сгради. Така че проектирахме тази къща за него.

photobank


Тя е около 37 ~ 128 кв.м и отнема два дни за 5 души, за да завърши инсталацията. Тя включва спалня на един родител и една детска спалня.

Тоалетната, държачът за хартия, душ, мивка, огледало, стойка за кърпи са инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат захранващи и отводняващи тръби на място.

Кухнята е отворена и можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също да осигурим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди.

Има достатъчно площ в хола, за да сложите маса, диван и маса за чай.


фотобанк (1)

规格

фотобанк (2)


Ако смятате, че бялата стена е много монотонна, не се притеснявайте, ние имаме разнообразие от декоративни дъски за вътрешни и външни стени, които да изберете.


Ние ще отговорим на всички ваши изисквания за жилище с нашите професионални нагласи.


фотобанк (5)

123


Интересувате се от нашите продукти?Нашите търговски представители ще ви предложат професионални услуги и индивидуални решения.

фотобанк (6)HUASHA се занимава с китайски сглобяеми модулни контейнерни цени за дома, красиви сглобяеми къщи с две спални повече от 20 години, а ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай заради ниските ни цени и качествени продукти. За да се погрижим за изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализираната услуга.
Hot Tags: Китай сглобяеми модулни контейнери за дома цени beauti 2 спални сглобяеми дома, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

You Might Also Like